Arama sonuçları: *

1. Yiğit Beren

Kule soğutucu önerisi

AMD RYZEN 5 7500F için kule soğutucu arıyoruz bu bütçede en iyisi ne olur
  2. Yiğit Beren

BMW 320i alınır mı ?

Herkes saçma sapan yorumlar yapmış yok japon yok 1.4 a5 falan hiçbiri seni 320i kadar tatmin etmez ama o kilometrelerdeki g20 ler uzun süreli kullanımda masraf çıkarabilir ayrıca z hem sürüş dinamiği olarak hem konfor olarak benim tercihim g20 olurdu ama daha düşük kilometrelerdeki c180 coupe...
  3. Yiğit Beren

Bu HP Victus Laptop modelinde hall sensor sorunu var mı?

memo fl08 kullanıyor hocam kuzenim çinden almış fiyatını bilmiyorum.
  4. Yiğit Beren

Çok teşekkürler hocam laptopu bugün sipariş ettik kuzenim içim geldiğinde bir sorum olursa burdan size ulaşırım
  5. Yiğit Beren

Bu fiyat bandında alabileceğimiz en iyi ürün buydu ram yükseltmesini kesin olarak yapacağız hocam ayrıca güçlü bir laptop soğutma cihazı mevcut
  6. Yiğit Beren

https://www.trendyol.com/hp/victus-intel-core-i5-14450hx-16gb-1tb-ssd-rtx4050-120w-16-1-freedos-fhd-144hz-gaming-laptop-bl6w5ea-p-959955631?boutiqueId=681310&merchantId=968 Kuzenime bu laptopu aldık ama biraz baktığımda victuslarda hall sensor hatası gördüm bu modelde mevcut mudur bilen var mı?
  7. Yiğit Beren

Oyuncu Koltuğu ya da Ofis koltuğu önerisi?

Ankaradayım xdrive mağazası var ama nedense xdrive beni hiç çekmiyor bir kaç arkadaşım kullanıyor aktif olarak onlar da pek memnun değiller
  8. Yiğit Beren

Oyuncu Koltuğu ya da Ofis koltuğu önerisi?

Herkese merhaba kendime koltuk bakıyorum ama aklıma yatan bir şey bulamadım önerisi olanlar bu işten anlayanlar yardımcı olabilirler mi?
  9. Yiğit Beren

Wraith Sense IEM Kulaklık almak mantıklı olur mu?

type c versiyonunu alıcam hocam
  10. Yiğit Beren

Wraith Sense IEM Kulaklık almak mantıklı olur mu?

Razer blackshark v2 kullanıyorum artık eskisi gibi ses vermediğini fark ettim mantıklı bir geçiş olur mu?
  11. Yiğit Beren

Full Pivot 2.monitör önerisi

bütçeyi 3000 e kadar yükseltirim hocam oraya onu min bütçe olarak yazdım
  12. Yiğit Beren

Full Pivot 2.monitör önerisi

hz ve panelin çok bir önemi yok ikinci monitör olarak kullanacağım dikey kullanış için uygun bir şey arıyorum
  13. Yiğit Beren

1000 mbps internet 100 gösteriyor

kablonuz cat kaç hocam?
  14. Yiğit Beren

360hz monitörde daha az fps almak sorun olur mu?

kesinlikle yaşamazsın
  15. Yiğit Beren

360hz monitörde daha az fps almak sorun olur mu?

Değildir hocam isterseniz 60fps oynayın sadece göz yorar aldığınzı fps değerlerinde keyif alırsınız ama gerekli mi bilemiyorum.
  16. Yiğit Beren

GTA V FPS drop sorunu / darboğaz?

Deneyip tekrar bakın olmazsa oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin
  17. Yiğit Beren

Forza horizon 5 2k'da kaç fps alırım

Arkadaş biraz haklı en yüksek ayarlarda msaa8x de bile olsa ufak pikseller gözüküyor ama bence 27inç 1080p den kaynaklı 2kda öyle bir sorun olmaz 60fps üstü rahat oynarsınız diye tahmin ediyorum
  18. Yiğit Beren

GTA V FPS drop sorunu / darboğaz?

bence darboğaz değildir vsync açıp tekrar dener misiniz?
  19. Yiğit Beren

27inç pivotlu 2.monitör önerisi

Aoc Lcd-Monitor 27G4 - 68.6 Cm (27") - 1920 X 1080 Full Hd şuan bu monitörü kullanıyorum full pivot hz önemli değil 1080p bir ikinci monitör önerisi yapabilir misiniz?
  20. Yiğit Beren

Lenovo Gaming 3 15ACH6 düşük fps

https://www.itopya.com/lenovo-gaming-3-15ach6-r5-5500h-8gb-ddr4-rtx-2050-4gb-gddr6-512gb-ssd-156-fhd-ips-144hz-freedos-no_u25485 dostlar merhaba mu laptopu kullanıyorum geçici olarak fakat valorant oynarken fps değerlerim çok düşük geliyor youtubedan izlediğim testlerde 1080p yüksek ayarlarda...
Geri