Arama sonuçları: *

1. E

1000 tl civarı kulaklık önerisi

Aydınlatıcı oldu hocam listemde tepelere yazdım bunu
  2. E

Abi niyeyse çok soğuk geldi bana alet ya cm firmasının ses konusunda yetkinliğini bilmiyorum nasıl bi durum çıkar ortaya mesela steelseries alırsan kristal gibi ses alıcağını bilirsin razerin sahneleri geniş gayet doyurucudur vs vs sen blackshark v2ye baktın mı ? 1606123155 Çok teşekkür ederim...
  3. E

O kadar duydum ki artık kaçmaya başladım hyperxden yine de dediğim gibi daha güncel olması daha güzel olur😁 1606122727 Hemen inceliyorum hocam
  4. E

Çoktandır araştırıyorum aklımda rakipsiz olarak steelseries vardı ama arctis 5 7.1 deneyimi kötü olduğunu duydum arctis 3 zaten usb değil 3.5mm o yüzden eledim. Hyperxcloud 2 yine iddialı ama 5 senelik bi alet o fiyat bandına çıkmışken daha güncel bişey almak daha iyi olur diye düşündüm son...
  5. E

Yenilenmiş Asus TUF "EVO" Hk.

https://m.n11.com/asus-tuf-gaming-tuf-3-gtx1660s-o6g-gaming-nvidia-geforce-gtx-1660-P434330521?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwudb3BRC9ARIsAEa-vUs2w-8lF-DSikQo6miZPbdY9yp4uVUvpwHbsAXu56KIvZ7VWqX3Gx8aAhMsEALw_wcB Tuf 3 müş pardon evo değil
  6. E

Yardım Asus tuf geforce gtx1660ti oc 6gb ısınma

Kardeşim bende de rampagein kasası var ekran kartım da 1660 super yine tuf serisi 3 fanlı olan ben aynı ayarlarda gta 5te 65 derecenin üstünü görmedim daha değişim yaptırabilirsen yeni olan 3 fanlılara geçmeni tavsiye ederim
  7. E

Yenilenmiş Asus TUF "EVO" Hk.

Hocam bahsettiğin sorunu anlamadım ben de tuf evo gtx 1660super kullanıyorum 3 fanlı olan model bi sıkıntı görmedim hatta soğutmadan aşırı memnunum
  8. E

[Çözüldü] Kasada SSD'yi bulamadım, nerede olabilir?

Dostum sorma ya çok çok gömdüler keşke değişebilseydim inş aleti patlatmayız
  9. E

Tabi benim dediğim gibi kendi cahilliğim 1. Suçlu :) teşekkür ederim arkadaşlar konu ismi de genel bi soruna hitap edecek şekilde değiştirildi iyi akşamlar
  10. E

Arkadaşlar kötü niyetli olmayalım lütfen iftira falan yok işi gücü olan insanlarız çocuk değiliz burda en büyük sıkıntı 1 benim cahilliğim kabul ama yine de benim görmediğim bi yerde kapaklı şekilde duruyordu normal ssdlerin takıldığı yer değil yani anlayamadım 2.si ise marka savunuculuğu...
  11. E

Arkadaşlar çok teşekkür ederim sizi de paniğe sevkettik ama enteresan bi yere koymuşlar en azından bana göre yani izlediğim toplama vidyolarında falan yoktu böyle bişey şimdi şöyle anlatayım fotoda görebilirsiniz power supplyın yanında altta bi yerde kalmış üstünde de kapak vardı bitane aradan...
  12. E

Arkadaşım söyler misin nereye bakayım koca ssd yuvası var nerde olacak istersen foto atabilirim
  13. E

Arkadaşlar açmadılar öncelikle sıra vardı ve kapandı sonra maile de tık yok hala
  14. E

Arkadaşlar selamlar sipariş ettiğim sistem elime ulaştı ama ssd kasada yok baktım göremedim ssdnin kutusu faturası gelmiş kutu boş ama kendisi yok itopyayı aradım açan yok mail attım dönen yok sizce ne yapmalıyım ?
  15. E

İtopya stok ve sistem değişikliği

Eski anakart aslında dün bi başlık açtığımda acayip gömülmüştü bu 4400mhz olan modelmiş ondan daha kötü olabilir mi daha acaba
  16. E

İtopya stok ve sistem değişikliği

Arkadaşlar selamlar bu sabah itopya tarafından arandım ve ellerinde ürün olmadığı için bazı parçaları değiştirsek olur mu diye sordular parça olarak eski anakart gigabyte b450m h 3600mhz ve gigabyte 1660super oc modeliydi Bana stok olmadığı için şunları önerdiler 1660 super asus tuf 3 3fanlı...
  17. E

Covid-19 Hakkında ufak hatırlatma

Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım bunu bulunduğum her platformda yapıyorum mesleki bir gereklilik olarak. Amacım ufak bi bilgilendirme yapmak ipi gevşeten hafif rahatlama moduna geçen arkadaşlar için bu aralar tam da o dönemdeyiz lüften virüs bitti bitiyor aha sonuna geldik tarzı...
  18. E

Gigabyte B450 H 3600(oc) anakart argb destekler mi?

Bütçe yetiyosa ekran kartının abartısı olmaz bence ben aradaki farkı göze almadım ayrıca siparişi verirken doları kovaladım en düşük halini görünce bastım siparişi tabi sonra değiştireyim dedim ama 5bin liraya ön sipariş geçtiğim sistem 5800 olunca dur elleme ölmezsin dedim kendime 😊 1590966339...
  19. E

Tekmeye kafa atmışız desene be 😁 valla üzüldüm ama yapacak bişey yok müsait bi zamanda güzel bi anakart alırım artık çok gerekli olursa ben bi iki video izlemiştim bu kasayla ilgili adam alkış çalarak sesle rgb kontrolü yapıyordu kumandası da vardı demek bu kontrollerin hepsi dış bi sistemle...
  20. E

Aynı sipariş neredeyse sadece bende işlemci 3500x kaldı değişmedim bide ekran kartını 1660 super yaptım güzel sistem hayırlı olsun acaba kaç ayda gelecek 😁 dp ve hdmi farklı şeyler yazdığına göre bi vga bi hdmi çıkış var
Top Bottom