Arama sonuçları: *

1. A

Yardım RTX 3070 Sistem Çöküyor, Ekran Kapanıyor, Tepki Vermiyor.

[H3 id='RTX+3070+sonularn']RTX 3070 sonuçların not: 2k çözünürlükte pubg oynadım 20 30dk[/H3] DeğerMaksimumYorum GPU sıcaklığı81°C⚠️ Yüksek ama kabul edilebilir sınıra yakın 🔥 GPU Hotspot108.2°C🚨 Fazla yüksek GPU termal sınırı83°CGPU zaten sınıra ulaşmış GPU gücü217 WNormal...
  2. A

fazla anlamıyorum fakat görünür de 2 soket takılı sanırım. ddu işini hallederim peki sonrası yine en güncel sürücüyü mü kurmam gerekiyor ? kartın evet bakımsız oldugunu önceki sahibi belirtmişti. hotspot sıcaklıgı da kontrol edicem
  3. A

gpu: ısı 79 kullanım ise %95 cpu: ısı 75 kullanım % 71
  4. A

hocam ortalığı 56ya vermeyin durun çözüm arıyorum :D
  5. A

ben sistemim nasıl sormuyorum hocam zaten sistemi 2. el aldıgım için zamanla upgrade sağlıcam ısı değerlerini kontrol ettim gayet serin çalışıyor bir sorunum yok ısı değerlerinde.
  6. A

Heyşey güncel arkadaşlar bios güncel win güncel her şey güncel şuanda. afterburner yükleyip ekran kartı işlemci ısılarına da bakıyorum gayet düzgün stabil. oynuyordum 4 gündür sıkıntısız. bi an oldu çökme. 1 haftadır aldım kullanıyorum sistemi
  7. A

Arkadaşlar merhaba sistemi 2. el aldım alta sistemin özelliklerini atıcam direkt sorunumdan bahsedeyim 2 oyun tek oynuyorum fc26 ve steam squad. sorunsuz oynarken bian ekran kapandı monitör kendini kapatıp tepki vermedi sistem çöktü sanırım. sürekli olmuyor 1 haftadır kullanıyorum 2 defa başıma...
  8. A

Çözüldü✓ Bir Anda Perfrmans Düştü Oyun Oynayamıyorum

sorunu çözdüm çözüm ise oyunun ayarları sıfırlanmış grafik ayarlarında fps kare hızı 20 olarak seçiliydi onu yükselttim düzeldi.
  9. A

Çözüldü✓ Bir Anda Perfrmans Düştü Oyun Oynayamıyorum

Arkadaşlar ssd fazla yer olmadıgı için youtubeden bakıp gereksiz dosyaları sildim temp gibi şeyler. sonrasında forza 5 e girdim çok feci kasıyor. nvidia kart drive baştan kurdum pc de güncel oyuna giriyorum cok kasıyor hala nasıl düzeltebilirim?
  10. A

Çözüldü✓ Direksiyon Seti Önerisi Güncel 2026

Dediğiniz seti sipariş ettim 10 pro. Sahibinden attiginiz vites satan arkadaş güvenilir mi hocam
  11. A

Üst sıralarda bir arkadaş önerdi miragess
  12. A

Peki buna uyumlu yaninda kullanabilcegim en uygun fiyat vites bulabilirmsnz bana ben pek anlamiyorum :( v99u Arkadaş güvenilir satıcı mı 1778585641 Nakitim yok taksitli alcam faizsiz hepsi burada felan
  13. A

Peki buna uyumlu yaninda kullanabilcegim en uygun fiyat vites bulabilirmsnz bana ben pek anlamiyorum :( v99u iptal ediyorum
  14. A

Pxn v99 almaya karar verdim hocam güveniyorum tavsiyenize. Ayrıca dişli sistem ne demek oluyor ?
  15. A

Peki g29 mu yoksa pxnv10 pro mu?
  16. A

Bu paylaştığım 3 ürün de çöp mü?
  17. A

Vatan Web'e Özel %15 İndirim

Göremedim
  18. A

Not: arkadaşlar manuel sürmek istiyorum debriyaj ayaklı önerebilirseniz sevinirim taksitli alacağım için max 10 13 e cikabilirim.
  19. A

Merhabalar bütçe 5- 10 arası olan Bazen sıkıldıkça kullanacağım direksiyon Seti arıyorum sıfır. Forza ve ets2 için alacağım. Öyle deli gibi oynamiyorum. 3 tane dirksiyon seti buldum bunlardan hangilerini almamı önerirsiniz? ( Vites olmasada olur benim için)
Geri