Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Migros Diş Macunu 4 Tane + Kargo 335 TL

var gözüküyor ana sayfada reklmalarda var mı , moneyli olman gerkeiyor olabilir birde oda profilden yapılıyor numara veriyon sadece öyle olması lazım
  2. M

trendyol linkini ondan koydum bazıları evet beğenmemiş tadını ben alıştım galiba artık kötü gelmiyor bana
  3. M

25 Haziran 2026'da 82.999 TL'ye Aldığım Hazır Sistem Mantıklı Bir Alım Mıydı?

22 mayısta 63 e senin sistemden farklı olarak ryzen 5 7600 ve cooler master elite 681 var psu dahil içinde normal Thermaltake UX400 işlemci soğutucu var ordan sen hesap edersin , fiyatıda kafaya takma oynama bak
  4. M

jane hocamız doğru diyor da meknik beyazlatma daha etkili çabuk sonuç gösterir ama uzun vadede sıkıntılar yaratabiliyor , arada kullanmak daha iyi olabilir doktor değilim bu arada
  5. M

Hidroksiapatit var içinde florüre Alternatif araştırabilirisin
  6. M

Arkadaşlar hep kullanıdığım bir diş macunu trendyol linki yorumlara bakabilirsiniz. İçeriği güzel zaralı şeylerden arındırılmış yapay zekaya da danışabilirisiniz Ben önceden aldım stok olmadığı için göstermiyorum 4 tane ekleyip yandan indirim uygulayabilirsiniz.
  7. M

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

sarı siteye düşmemiş kim aldıysa artık
  8. M

🔥İndirim Tchibo 5 Adet 80`Li Kapsül Alımına Cafissimo Pure+ Makine Hediye!

bende var bu makina güzel değil kapsülleride güzel değil hepsinin tadı aynı gibi
  9. M

Akko Monsgeek M3 V5 He mi Yoksa Razer Huntsman V3 He?

başka razer ekipmanın var ise razer al bence
  10. M

Yardım Oyunlar En Uygun Oynama Yöntemi

SteaMidra diye bir şey var bakıcaktım bi ara kaldı ölye , bildiğim kadarıyla steam serverlerini kullanarak crack oyun yüklüyor bi onu araştır istersen aile paylaşımı gibi çalışıyor mantığı galiba tam bilmiyorum öğrenirsen bilgilendirebilirsin
  11. M

🔥İndirim Nothing Phone 3a 8+128gb Kuponla 19999

a56 daha iyi kasa plastik olması sıkıntı uzun sürede kötü olur yazılım güncellemesi desteği a56 daha fazla olması lazım arada 5k var ama tabi indirimde alırsan
  12. M

🔥İndirim Ufesa Filtre Kahve Makinesi Cg7114 1031 TL

Kiwi Kcm-7505T Termoslu Kahve Makinesi var oda 1k ama 700w bu 600w biraz ılık olabilir su
  13. M

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

gelince kullanım yorumu yazabilir misin ses filan oluyor mu uzun günlük uzun süre kullanımda makineyti filan dinlendirmek gerekli mi
  14. M

60 Bin TL'ye Topladığım PC Nasıl Sizce?

Bi ara itopya indirim yapmıştı okullar kapandığı dönem o zaman 9070xt li sistemi 63k ya almıştım ram 6000mhz cl 38 ssd gen 3 1tb , işlemci 7600 , b850 mk anakart dı kasada cooler master elit 681 zam geldiyse iyi gibi fiyat aldıktan sonra bakmadım daha fiyatlara (indirimde aldım kafanda bi...
  15. M

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

adaptive trigger için alınır mı ki ondan bi alasım var ama büyük bir olay mı emin olamadım xbox var yetiyor yani değişmeye gerek var mı acaba
  16. M

İnceleme Rehber 2K Monitör Tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Gigabyte M27Q2 QD var bende güzel 9070xt ye 2k dan fazlası gitmez
  17. M

❌İndirim Bitti! Roborock S9 Robot Supurge 18.999 Lira!!!

istasyonsuz alınmaz , durmadan çıkar boşalt tak yapasınız gelmiyor bi süre sonra
  18. M

Yardım Radeon RX 9070 XT Aldım İyi mi Yaptım?

overwatch 2 , bakama sorun oyundan da kaynaklı olabilir ama eski kartımda yapmıyordu , testlere alan wake 2 de ekleyebilirsin ondada stutter oluyor , birde 2k monitör almak istiyormuşsun oled bence biraz bekle yeni nesil oledler geliyor gibi türkiye pazarlarına belki yanma süreleri daha uzun olur
  19. M

Dc Universe Online Aktif Oynayan Var mı?

Oynamıyorumda çocukken oynardım baya sarardı
  20. M

Yardım Radeon RX 9070 XT Aldım İyi mi Yaptım?

benim eski nvidia kartım yormuyordu beni bilmiyorum yeni nesillerde sıkıntı var mı , 9070xt aldım stuter oluyor , ow2 de çöküyor nadiren , yok güncellme geliyor uygualması gidiyor zamanla düzeltiyon hepsini kullana kullana da yoruyor ya kart , gereksiz şeylerle uğraşıyom yani bi ara monitör...
Geri