Arama sonuçları: *

1. R

TP-Link WR841N modemde internet bağlantısında kopmalar oluyor

Kolay gelsin herkese hayırlı geceler. Bir konuda sorun yaşıyorum bu yüzden fikir danışmak istedim. Benim şu anda internetim şekil1'deki gibi ama ara sıra kopmalar vs yaşıyorum. Bir de ana modem 20Mbps hız alırken bana 10Mbps hız geliyor. Kullandığım kablo CAT5e diye hatırlıyorum. Bunlar benim...
  2. R

Yardım Ağ baglantısının gidip gelmesi-100m Cat5 kablo kullanmak

Modem değiştirince sorun çözüldü #KonuKilit#
  3. R

Dostum teşekkür ettim suan videoyu izledim ama işime yarayacak Bi bilgi yok içerisinde 60m kablo cat6 ile test yapıyorlar ben yaşadığım sorunları 100m Cat5 kullandığım için mi yaşıyorum demek istedim sanırım kendimi anlatamadım.
  4. R

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Sorun yaşadığım Bi konu hakkında yardımınıza ihtiyaç duydum. Komşum ağaç kesip turk Telekom ana kablo hattına yıkınca İnternetim kesildi ve Türk Telekom ile konuştuğumda bana arıza ekibinin geleceği kabloları ölçeceği direği düzeltip tekrar baglayacağı...
  5. R

Öneri Sıcaklık Değerlerim Normal mi Acaba ?

normal çalışan uygulamalardan farklı bişe calışmıyor dc steam spotify filan extra arkada çalışan bi uygulama yok 1621082217 eyvallah kanka 60 dereceye kadar dönmüyor galiba fanlar
  6. R

Öneri Sıcaklık Değerlerim Normal mi Acaba ?

arkadaşlar herkese merhabalar merak ettiğim bi konu hakkında fikir sormak istedim. sistemim altta yazıldığı şekilde; 2 X CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 1 X ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI VGA mATX Anakart 1 X CORSAIR Carbide Serisi...
Geri