Arama sonuçları: *

1. E

PC TAVSİYESİ 18K bütçe

18K kadar bi bütçem var klavye mouse ekranlı bir sistem düşünüyorum sadece oyun için yardım ederseniz mutlu olurum teşekkürler instagramdan da ulaşabilirsiniz/erayy.gl @Abdullah Hacıgül
  2. E

BİLGİSAYAR ALICAM YARDIM

Beyler 12-18K arası bi bütçem var bir bilgisayar önerir misiniz oyun için teşekkürler instagramdan da yazabilirsiniz erayy.gl yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
  3. E

4000-5000 TL arası en sağlam kasa

Bütçem: 4000-5000 ARASI Merhabalar bilgisayar almayı düşünüyorum her tür oyun oynuyorum sizce bu fiyat bandın da en iyi kasa ne olur monitör dahil veya değil sorun olmaz pek bilgisayardan anlamam iyi güzel fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler. ♥️
  4. E

Sizce hangisini seçmeliyim?

Bir sey soracağım pek siteyi kullanamıyorum ven instagram dan bilgi versen olur mu? Erayy.gl instagram dan yazarsan sevinirim
  5. E

Sizce hangisini seçmeliyim?

Merhabalar sizce teknobiyotik kasası olan E3 ECO mu yoksa Aquarius 5AN yi mi tercih etmeliyim veya 4000-5000 bandın da ki en iyi kasa hangisi bilgileriniz için teşekkürler. 1591585750 Veya bunlar yerine biraz daha ekleyip teknobiyotikP2.5 pro gamer sistemi mi almalıyım?
  6. E

Aquarius 5AN

Instagram üzerinden bana bi ulaşabilir misin
  7. E

Aquarius 5AN

4000-5000 arası bi bütçem var herkes aquarius 5AN öneriyor sizce bu bütçe de ki en iyi sistem bu mu önerilerilerinize açığım (instagram'dan erayy.gl burdan da ulaşabilirsiniz)
  8. E

PC toplayacağım önerilerinizi bekliyorum

Mesaj at en azından yarın döneyim ben sana unutabilirim çünkü
  9. E

Bu siteyi yeni kullanmaya başladım instagram üzerinden erayy.gl diye aratıp bana mesaj atar mısın bi iki sorum olack çünkü
  10. E

1590972978 Sistem yollamışsın sanırım ama link görünmüyor direk isimini söyleyebilirsin
  11. E

Merhaba ben oyun oynamayı seven birisiyim ve şuan 4000 - 5000TL Arasın da bi kasa toplamayı düşünüyorum önereceğiniz bir sistem var mı? (İnstagram üzerinden erayy.gl ulaşabilirseniz daha iyi olabilir)
Top Bottom