Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Sıvı Soğutucuyu Kasanın Zeminine Takmak Zorundayım Sorun Yaratır mı?

Marka model belirterek yazdım aslında elimden geldiğince. Kasa: Cooler Master Elite 600 Curve 4x120mm Ekran Kartı: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N5080AORUSX-W-16GD GPU Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III Pro 360mm ARGB
  2. O

Kasa önüne radyatörü sığdıramadım sipariş verirken kasanın boyutlarını dikkatli incelememiştim. Üst bölümü de ekran kartının sağlığını koruyacak şekilde tercih ettim arctic bozulursa 6k diğeri bozulursa 90klık olurum gibi bir düşünceyle ama bu ömür kısalması ve ses olması durumları ne büyüklükte...
  3. O

O sıkıntıyı yükseltici ayaklarla falan çözebileceğimi umuyorum ama boruların içerisinde az da olsa hava kabarcıkları oluyormuş sanırım pompaya kaçması zararlıymış böyle yukarıda olunca da o baloncuklar yukarıda kalan yere gidiyor, yani pompaya.
  4. O

Ekran kartım Gigabyte Aorus Rtx5080 Xtreme Waterforce olduğu için sistemde mecburen 2 ayrı radyatör bulunuyot ve kasam da Cooler Master Elite 600 Curve 4x120mm olduğundan ötürü ne kadar deneyip kasa fanlarını zemine takıp ayarlamaya çalıştığımda her iki radyatör de dikeyde sığmıyor mid tower...
  5. O

4k Dual / 2k Monitör Tavsiyesi

Ben de şahsen 5080 ekran kartına sahip bir sistem kurma arefesindeyim Nano IPS teknolojisinin ilgimi çekmesiyle (kısaca daha iyi siyahlara sahip) Dual panel olan LG Ultragear 27g850a-b modelini tercih ettim ve fiyat olarak 22 bin bandında olsa da 4K 240Hz/ 1080p 480Hz gibi iddialı bir yenileme...
Geri