Arama sonuçları: *

1. B

ZOTAC GeForce RTX 5080 aldım oğluma için pc topluyorum yardımcı olurmusunuz ??

evet benimde olmadı bir leptop için günlerce yalvardım almadı kendi paramla çalışıp aldım onuda kendisi kırdı geneden canı sağolsun o zamanki ortam düşünce yapısı ekonomik durumlar olabilir. aslınde bende çocukların pc başında saatlerce vakit geçirme taraftarı değilim ama hak ediyor kafası...
  2. B

anladım acele etmiyorum fırsat buldukça toplayacağım evet benim için bir rehber iyi olur
  3. B

evet sadece ekran kartı aldım indirimli diye bütçe önemli değil abartı olmadan iyi ve sorun yaşamayacağımız bir cihaz olursa sevinirim
  4. B

❌İndirim Bitti! ZOTAC GeForce RTX 5080 - 63.434 TL

valla arkadaşlar bugün bu formu gördüm kayıt oldum ve ekran kartını aldım geri kalan parçalar için bana yardımcı olurmusunuz
  5. B

❌İndirim Bitti! ZOTAC GeForce RTX 5080 - 63.434 TL

merhaba arkadaşlar oğluma oyuncu bilgisayarı toplama istiyorum çokta anlamıyorum ama iyi bir şey olsun bir kaç yıl sorunsuz kullansın istiyorum fiyat anladığım kadarıyla iyi gibi bu kartı almak mantıklımı
Geri