Arama sonuçları: *

1. Kamerr

Android S23fe Upgrade Telefon Önerileri. 📱

Hocam ben s23 fe kullandım s23 ultradan önce bence kesinlikle bir ultra modeline geçmelisin kamera tarafında yeni hissetmek istiyorsan ultra al ve 512 gb dan aşşağısını alma 10 dk 4k video öekiyorsun 10gb yer kaplıyor çinli telefonlara özellik için para verme samsungdan devam et yıllarca güvenle...
  2. Kamerr

🔥İndirim Asus Prime Z890m-Plus Wifi 7266tl

Bende direkt ram yok ya valla bende bilmiyom ama forumdakiler daha hızlı görür muhtemelen ordan yakalarız bizde
  3. Kamerr

🔥İndirim Asus Prime Z890m-Plus Wifi 7266tl

Bende bekliyom ram lazım ya
  4. Kamerr

Yardım Samsung A36 5G Yardım

Tabi daha iyi olur hocam samsung servisleri genelde çok hızlıdır gün içinde temizleyip verirler parça değişmediği sürece tabi ellerinde parça yoksa parça gelmesini bekliyorsunuz o sırada size başka telefon veriyorlar ben bidaha başınıza gelirse diye dedim şekerin orda kuruması zarar verebilir...
  5. Kamerr

Çözüldü✓ Max 6000 TL Wireless Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Rog Pelta bakabilirsin Cloud III S bakabilirsin Hs80 olabilir daha ucuza Blacshark v2 pro olabilir 3600 tl lere düşerse gene Cloud II Core olur
  6. Kamerr

Yardım Samsung A36 5G Yardım

Hocam zaten ip66 sertifikası var böyle durumlarda yıkayın telefonu korkmaya gerek yok servis denize soksanız bile telefonu yapıyor ben s23 ultra ile havuza giriyorum sorun yok yıkayın suyun daha az zararı var koladan ve yıkadıktan sonra elektirikli süpürge ile düşük ayarda heryerini vakumlayın...
  7. Kamerr

🔥İndirim MSI Mpg Gungnir 300r Airflow Beyaz Kasa 4.799₺

Hocam 1500 tl civarlarına var m atx kasalar akvaryum 3 fanlı tam uyar size küçük boyuttalar akakçeye bilgisayar kasası kategorisinde görürsünüz zaten onlara bakın hem ucuz olur hem istediğiniz gibi
  8. Kamerr

❌İndirim Bitti! Lexar 1 Tb SSD 3.911,16 TL

Gen 3 ama bu one göre alın
  9. Kamerr

Aga bende Rog Helios var boş hali 18 kg masada oynatamıyorsun boşken bile oyüzden bana her kasa ufak şuan
  10. Kamerr

Beyler sizce Nzxt h5 rgb mi yoksa bu kasamı nzxt daha ucuz şuan
  11. Kamerr

Yeni Alınan Pc Kendine Restart Atıyor

Hocam güç kaynağınızın beslemesinde bir sorun olabilir kablolarında sorun olabilir işlemci ve ekran kartı fazla ısınıyor olabilir bende bikere güç kaynağından dolayı olmuştu yük altında yeterli volatjı veremezse kendini korumaya alıyor olabilir ram frekansı ve voltajı ike uyum sağlayamamış...
  12. Kamerr

🔥İndirim Nzxt Function 2 Beyaz Klavye + Wireless Beyaz 8k Hz Kablosuz Mouse 4099 TL!!

Dün klavyeyi aldım ben 2200 e güzel fiyat
  13. Kamerr

Yeni Alınan Pc Kendine Restart Atıyor

Hocam sistem özelliklerini tam olarak yazarmısınız bazen ram frekansı ile işlemci uyum sağlayamayabiliyor
  14. Kamerr

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Nzxt Function 2 Klavye 2.349,42 ₺ 😱 Hotswap 😱 Bilek Desteği 😱 8k Hz

Hocam insanlar rahatsız oluyor konuyu uzatmayalım özetle klavye bu fiyata gerçekten iyi almak isteyen alabilir NZXT ürünü kullananlar bilir genel olarak kalite odaklı bir marka pişman olunacağını düşünmüyorum ben
  15. Kamerr

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Nzxt Function 2 Klavye 2.349,42 ₺ 😱 Hotswap 😱 Bilek Desteği 😱 8k Hz

Hocam mesela monster 2 tane mouse üretmiş zaten bi üretim bandı hazılasa yerli firmaların hepsi o banttan üretse ne olur yani zaten sensörleri switchleri kartları bataryaları dışarıdan alıyolar mecbur masayı bari kendileri üretse çokmu zor ik tane kalıp işliyecekler plastik enjeksyon yapıcaklar...
  16. Kamerr

Hocam tamamen haklısın ben normalde çin malı veya çinde üretilmiş ürünleri sıfır almıyorum 2.el daha iyi oluyor enazından destek vermemiş oluyoruz artık 2. Elde olsa direkt çin markasıda almıyorum özellikle araştırıyorum menşeilerini yaoay zekaya soruyorum diyoki made in tayland yazar diyo bi...
  17. Kamerr

Hocam biliyorum her şey çinde üretiliyor Rog Strix Scope 2 kullandım biara inanın mükemmel bir ürün ama oda çinde üretiliyor markalar kaliteyi kendileri belirler üretim maliyeti ucuz diye çinde üretiyorlar .
  18. Kamerr

İyi hocam iyi taş gibi klavye ben aldım görünce fiyatı indirim bitermi bilmem ama 4500 tl idi fiyatı bu fiyat çok süper
  19. Kamerr

Arkadaşlar klavye 4600 TL den satılıyordu bikaç ay önce ben almayı bile düşündüm bu fiyat gerçekten iyi isterseniz sinerjide de varmış klavye çok başarılı buarada ben idefixten aldım çin markalarının e-spor klavyeleri daha ucuz olabilir ama burda kalite var gerçekten değer bence yarı rapid...
  20. Kamerr

4060 Tan Geçilecek Kart Önerisi

Hocam o bütçede 2. El 4080 falan bulursanız az zorlayıp 5 sene kart almazsınız 37-38 falan tutar heralde
Geri