Arama sonuçları: *

1. B

25 Bin TL Bütceye Hangi Ekran Kartı Alınır

1778002661 Oyun oynamayan biri olarak bana ne katacağı konusunda emin değilim bütçemin hepsini ekran kartına ayırmak istemem ama oyun oynayanlar için mantıklı bir seçim olabilir dediğin fikir sahibi oldum teşekkür ederim detaylı bilgi için
  2. B

Helal olsun bu kadar zaman ayırmana hayran kaldım,genel olarak video edit programları kullanacağım ve 4K video izleceğim ağırlıkla çok fazla para vermek istemedim arkadaşların önerisi ve kafam yatan 5060 ti ama 3 fanli mı yoksa iki canlı model mi palit ve zotac gibi markalara tereddütle...
  3. B

https://app.hb.biz/2K9Cofu6BDfM https://ty.gl/berc2970ij9gj Bu iki karttan hangisini seçmeliyim sizce 850 watt PSU yeterli olur mu 2 fanli marka olanı mi seçmeliyim yoksa palit 3 fanlıyı mı
  4. B

Benim düşüncemde bu yönde, gereksiz yere bu devirde bu kadar fazla vermek istemem sadece ön az beş sene götürse yeter diyorum 1777966907 Teşekkür ederim fikirlerin için araştıracam bu kartı 1777967074 VRAM yüksek almam gerekiyor uzun vadede herkes bu fikirde 5060 ti mantıklı geliyor bana da...
  5. B

Yok oyun oynamıyorum yaş ve zamandan ötürü 4070 40k üstü sıfırları ikinci el almak istemiyorum garantili sıfır alma düşüncesindeyim
  6. B

3060 biraz eski kaldığını söyledikleri için ben 5 bin serisi bakıyorum ileriye dönük uyum icin
  7. B

Teşekkür ederim araştıracam 5060
  8. B

İ7 13 veya 14 serisi düşünüyorum benimde aklımda rtx 3070 3080 var karar veremiyorum bir ekran kartına 40 50 vermek istemiyorum aslında 1777966420 Evet arada biraz video edit ve genel olarak YouTube ve 4k üzerine lazım bana ekran kartı
  9. B

Arkadaşlar yeni PC toplamayı düşünüyorum, 4K monitörüm var ve 4K destekleyecek beni en az beş sene götürecek, oyun oynamayacağım çok pahalı olmayan, Intel bir sistem olacak kart önerisi bulunabilir misiniz
Geri