Arama sonuçları: *

1. 5070ti 300hz 2k  Game Garaj Slayer R9T-5070Ti AMD Ryzen 9 9955HX

Question by '{name}' in classified ad '5070ti 300hz 2k Game Garaj Slayer R9T-5070Ti AMD Ryzen 9 9955HX'

Hocam lise de okuyorum, yazılımla ilgileniyorum. Öğrenci indirimin vb olur mu?
  2. Xarion1

Epey sizde açılıyor mu?

Dün hiç girmiyordu. Bugün giriyor ama resimler ve fiyatlar çıkmıyor. Fiyatlar sadece bir kaç şeyi karşılaştırırken çıkıyor onlarda yanlış galiba. Yazıyı gördüm zaten bugün ama yine de teşekkürler
  3. Xarion1

Laptop için ddr5 ram önerisi

Asus rog strix g16 (2025) g615jmr-s5048 laptop için en az 16gb ram lazım. İçerisinde zaten 1x16gb ile geliyor ben en az 32 yapacağım. Ne önerirsiniz arkadaşlar.
  4. Xarion1

Epey sizde açılıyor mu?

Epey sitesinden laptop araştırıyorum bir kaç gündür. Ama bugün nedense giremedim. Başka sitelere giriyor sadece epeyde sorun var.
  5. Xarion1

Laptop Fiyatı Ve Perfonması İçin Mantıklımı?

Hp olmak zorunda değil. Fiyatı pahalı cihazlar sonuçta. Verdiğiniz parayı kullanmak isteriz Bu arada arkadaşınızda ki laptopun modeli neydi? Çünkü modelden modele ve seriden seriye fark ediyor. Dolandırıcılık olduğu konusunda öyle düşünmüyorum. İlla ki marka payı vardır ama çok yüksek değildir...
  6. Xarion1

Bu laptop için 3.74 kg diyor. Bi tık fazla. Lisede okuyorum. Arada okula götürmem gerekebilir.
  7. Xarion1

https://www.epey.com/laptop/asus-rog-strix-g16-g615jmr-s5048.html Bu laptopun ikinci slotuna 1tb m2 ve birde 16gb daha ram takıp kullanmak mantıklı olur mu. Biliyorum bu fiyata başka markalar 5070 vb veriyor ama asus kalitesi, dayanıklılığı, gerek ekranı olsun gerek kasası olsun daha iyi gibi...
  8. Xarion1

Çözüldü✓ 1tb veya 2tb m2 ssd lazım.

Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar. İyi günler dilerim.
  9. Xarion1

Okuma yazması iyi geldi ama markayı hiç duymadım. Sorun çıkarmaz değil mi. Acaba ssd fiyatları düşebilir mi yoksa
  10. Xarion1

Sorun parasında geldi bana.
  11. Xarion1

En az 1tb m2 ssd'ye ihtiyacım var. Ortalama 6k civarına satıldığını fark ettim. Biraz çok geldi. Neler önerirsiniz arkadaşlar? Bu arada laptop için olması fark ediyor mu.
Geri