Arama sonuçları: *

1. M

Gigabyte RTX 4070 Süper Ekran Kartı alınır mı??

işlemciyi yeni almadım bayağıdır var ustam ama ekran kartını sattığım için şuan da kart arıyorum amd kullanıcısıydım zaten ama surekli pc kapanma sorunu sürekli driverları silme veyahutta bozulma gibi durumlar oluyordu haftada 4 5 kez bende sinirlenip sattım fazla müsamma gösteremiyorum bazı...
  2. M

7800x3d ustam ben ikinci el olarak hiçbirşey almadığım için temiz olduğunu vesaire nasıl anlarım bilmiyorum o yüzden sıfırdan yanaydım ustam ikinci el olarak temiz örnek olarak atabilirseniz çok müteşekkir olurum
  3. M

9 ay olduğu söylendi 1777978094 30 a sıfır 5070 ilanı ben bulamadım bende sorun var sanırım link varsa atabilir misiniz lütfen 1777978195 malesef 35k butcem var ve psu artı ekran kartı almam lazım bu yüzden ıkıncı ele bakmaya başlamıştım genel oalrak bana tavsiye verenler kadar bilmediğim için...
  4. M

gigabyte 4070 super ekran kartı almayı düşünüyordum ama sıfır fiyatları 40k civarı 35kya sıfır bulunuyor ama güvenilir değil.Öylesine ikinci el bakayım dedim hiç almadım bugüne kadar ikinci el ama bitanesi dikkatimi çekti 25 bin ilan fiyati garantisi hala süren bir gigabyte 4070 super buldum...
Geri