Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Raid array menüsü açılmıyor.

1 tane ssd 2 tane 1tb hdd var elimde. Işlemci değiştirmeden önce Raid 0 sistem kullanıyordum. Lakin işlemci değiştiği sırada ufacık bir yazıyla Sata mod achi olarak değişti ifadesini görmediğim için achi olarak boot etmeye çalıştım. Doğal olarak olmadı. Yeni format attım. Açılıyor. Lakin raid...
  2. A

Raid array menüsü açılmıyor

2 tane 1tb hdd var elimde. Işlemci değiştirmeden önce Raid 0 sistem kullanıyordum. Lakin işlemci değiştiği sırada ufacık bir yazıyla Sata mod achi olarak değişti ifadesini görmediğim için achi olarak boot etmeye çalıştım. Doğal olarak olmadı. Yeni format attım. Açılıyor. Lakin raid yaptığım...
  3. A

144hz monitör tavsiyesi

Display Port + HDMI desteği olan 1ms monitörlere bakabilirsin. Boyutuna kendin karar verirsin. 24 inç vs.
  4. A

Yardım Harddisk çok fazla ses çıkartıyor.

dediğim gibi vida yok. içine geçmeli delik var. vida yeri yok. klipsli.
  5. A

Vidalı değil benim kasam. Vida tarzı delikler var onun içine geçiriliyor. 1590999332 Kasanın kapağı yamuldu harddiskler sağlam.
  6. A

Vidalar derken? 1590999103 Daha yeni aldım harddiskleri mart ayı gibi. Zannetmiyorum şahsen.
  7. A

Selamlar. Bilgisayarımda iki adet seagate 1Tb 7200 rpm disk var. Birkaç ay önce bilgisayar kasamın kapağını yere düşürdüm. O zamandan sonra harddisklerim çok fazla ses çıkartmaya başladı. O kadar fazla çıkıyor ki kulaklık ile oyun oynarken bile duyuluyor. Tüplü televizyonları düzeltmek için...
Top Bottom