Arama sonuçları: *

1. 💔

Yardım ACİL TABLET EKRANININ YARISI YOK

Aynen sağol beni bilgilendirdigin için
  2. 💔

Bu tabletden 400-500tl kopara bilirmiyim acaba eğer olursa PC yaptırır öyle devam ederim bu tabletlerin cam+dokunmatigi 600tl iken bana 170tlye yaptırmıştı bu şekilde bile iyi fiyat vereceğini düşünüyorum
  3. 💔

Tanıdığım bir yer var bı ara bir telefonum vardı arkası önü gitmişti yaptırıp 1.5k satmıştım oraya sorarım almazsa yapacak bir şey yok bir şey soracağım parçalarını satabilirmiyim iç ekran harici her şey sağlam
  4. 💔

Peki bu tableti nekadara yaptırırım elime geçecek para 400-500tl olsa bile iyi olur en azından PC yaptırıp ordan devam ederim tablet değil gibi ikide bir uğraşmam. 1667332588 Evet elimden bişey gelmez zaten pcden devam ederim yapacak bişey yok garantiside yoktur 3 yıl oldu tableti alalı bana...
  5. 💔

Napcam ya iç ekran 600-700tl gibi tableti suanki hali ile satsam kaç TL gider?
  6. 💔

Düzeldi 1667330355 Tam tersine soğuma var 1667330469 İç ekranımi dış ekranmi bundan önce 2 kez ekran değiştim
  7. 💔

Arkadaşlar benim tablet şarjı 70-90 iken aniden kapanıyordu bı arktan yardım aldım arkayı sok bı tane kablo var çıkart tak düzelir dedi yaptım düzeldi fakat bukezde ekran böyle oldu napcam acil yardm ailemede soyliyemyorum 1 haftadır böyle kullanıyorum dokunmatik fln çalışıyor seste var renkler...
Top Bottom