Arama sonuçları: *

1. M

Akıllı saat çocuk için

Arkadaşlar kardeşim için akıllı saat almayı istiyorum. yaşı 11 aile ile iletişimi olan GPS özellikli uygun fiyatlı sağlam saat biliyor musunuz , bana fikir verebilir misiniz ?
  2. M

Darboğaz neden yaşıyorum

arkadaşlar elimde asus f15 gaming laptop mevcut 1 yıl olmadı alalı içerisinide 4050 140w i7 13620h mevcut World Of Tanks orta ayarlarda Her zamanki ayarlarımda oynuyorum. üniversiteden dolayı 2 aydır pc yi kullanmıyorum şimdi eve geldim 2 gündür oyunuyorum ve darboğaz yaşıyorum driver...
  3. M

Gsb wifi 2 sorunu yardımı

Yanlış anlaşılmış kyk yurdunda kalıyorum gsb wifi ye bağlanabiliyordum sonra böyle bir şey oldu ve artık bağlanamıyorum bağlanabilmek için yardım istiyorum.
  4. M

Gsb wifi 2 sorunu yardımı

Arkadaşlar pc de bir sıkıntı var ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum GSBWİFİ 2 diye çıkıyor bunu nasıl halledebilirim.
  5. M

Neden %100 GPU kullanımı var

darboğaz yok ama drop arada oluyor. 1738567929 arka planda ne kullanılabilir ki birde şöyle bir şey var görev yöneticisi açıldığı gibi sıfırlanıyor.
  6. M

Neden %100 GPU kullanımı var

Arkadaşlar bende Asus Tuf Gaming f15 var Epic games'ten oyun indiriyorum. Armoury Crate uygulamasından baktığımda GPU kullanımı arada %100'e çıkıyor görev yöneticisini açıncada %0 yada %2 ye düşüyor. neden olabilir ?
  7. M

Arkadaşlar acil destek lütfen pc açılmıyor

Hiç 1738397942 Tuşa bastım ve hiç bir şey yok 1738397984 Ssd yi geri söktüm yine tık yok 1738398733 Çözdüm güç tuşuna 30 sn kadar basılı tutup şarja taktım muhtemelen statik elektrik ten dolayı açmadı.
  8. M

Arkadaşlar acil destek lütfen pc açılmıyor

Arkadaşlar bende asus tuf gaming f15 2024 ağustos yılında aldığım laptop var 2tb WD diskini taktım ve açmaya çalışınca pc açılmıyor.
  9. M

Yenilenmiş cihazlarda hangi site

Arkadaşlar şuan piyasada en aktif easycep var bide getmobil var sizce hangisini tercih etmek mantıklı şuan getmobilde ıphone 11 256 GB mükemmel cihaz 21k 6 taksit vade farksız var sizce tercih edilir mi ?
  10. M

13-15 k bandında telefon

14000
  11. M

13-15 k bandında telefon

S21 FE tercih ettim
  12. M

13-15 k bandında telefon

ben şuan öğrenciyim beni 2 yıl idare etsin diyorum sonra samsung amiral gemisinden almayı planlıyorum onun için nothing phone 1 almayı düşümnüyorum
  13. M

1tb nvme ssd almak istiyorum

HP Victus 16-E0012NT 4H0S3EA Ryzen 5 5600H 8 GB 512GB SSD GTX1650 16.1" Full HD Gaming Laptop bilgisayarını kullanmaktayım disk arttıracam Samsung 970 Evo Plus 1TB 3500-3300MB M.2 NVMe SSD bunu almayı planlıyorum ebat konusunda sıkıntı yaratır mı ?
  14. M

Yd kayıtlarda direnç

Arkadaşlar şuan telefonlara yapılan dirençli kayıt diye bir olay var bu olay tam ne oluyor ve ne gibi zararları mevcut ?
  15. M

13-15 k bandında telefon

yd istemiyorum yoruldum yd kullanmaktan
  16. M

13-15 k bandında telefon

max 16 k olabilecek fp diyebileceğimiz ve mümkün ise samsung redmi gibi markalar olmasın nothing phone 1 düşünüyorum poco x5 pro ile aynı işlemciye sahip kararsız kaldım bi el atarsanız sevinirim sadece telefon
  17. M

Microsoft sitesinden mortal kombat 11

arkadaşlar microsoft store den mortal kombat 11 almayı planlıyorum ancak oyunu ps ve xbox için mi alıyorum yoksa direk pc de de kullanabilecekmiyim ?
  18. M

S24+ mı 14 plus mı ?

ıphone 11 kullanıyorum güncel fiyatları önemli değil 2 telefon arasında kaldım samsung s24+ ve ıphone 14+ arasında kaldım bi kullanana sorduğumda bana s serisi 256 gb ise 200 gb boş kasıyor dedi kasma oluyor diyince bi tırsmadım değil. Eğer kullanan varsa 14+ mı s24+ mı hangisini tavsiye...
  19. M

güncelleme sonrası bluetooth kaybı

başlıkta belirtildiği gibi bugün pc kendi kendine güncelleme yaptı ve bi anda bt gitti sağ alt sekmeden de görünmüyor ne yapıldıysa olmadı çözüm ? (w11)
  20. M

cs1.6 indirmek için en güvenli site

arkadaşlar biz 5-6 arkadaş yurttayız pc aldık cs1.6 oynamak istiyoruz fakat güvenli site hangisi bilmiyoruz bilen varsa yardım edebilirmi
Geri