Arama sonuçları: *

1. MartineZ

Yardım Gigabyte RX 7600 XT 16 GB 2.El Ürün Fiyatları Nedir

2.el piyasasını bilmediğim için pek bir fiyat veremem ama harbiden temiz ve güzel bakıldı para verdiğim bir ürünü hor kullanamam ben
  2. MartineZ

Yardım Gigabyte RX 7600 XT 16 GB 2.El Ürün Fiyatları Nedir

Ekran kartım temizdir Temizliğini aylık olarak yaparım 1.5 yıl kadardır kullanıyorum baya memnunum ama yükseltmeye gideceğim için satmak istiyorum
  3. MartineZ

Comment by 'MartineZ' on the classified ad 'Satılık Anakart + işlemci + ram hub'

kenarda çürüsünler o zaman 2.el piyasasının bu kadar düştüğünü bilmiyordum
  4. MartineZ

Comment by 'MartineZ' on the classified ad 'Satılık Anakart + işlemci + ram hub'

ayrı ayrı satmıyorum ya hepsi satılır yada kenarda durur
  5. MartineZ

yok hocam o kadar aşağı inemem
  6. MartineZ

Fiyata ne kadar yazmam gerekiyor Ram işlemci 1 haftalık 1'er yıl garantileri var Anakartta da hiçbir sorun yok Onunda 1 yıl garantisi var Ne kadar yazsam Alıcı bulabilir Bu 3'ü
  7. MartineZ

2.el piyasası hakkında çok fazla bilgim yok hep 0 ürünlerden ilerledim bu ürünlerde 1 yıl garantili ve hepsi faturalı işlemci ve ramler 1 haftakık 0 diyebiliriz anakartta da hiçbir sorun yok 18 olmasa bile 14-15 Gidebilir diye düşünüyorum
  8. MartineZ

İmkansız bir şey istiyorsun hocam
  9. MartineZ
    Satılmış

Satılık Satılık Anakart + işlemci + ram hub

Satılık Ryzen5 5600 işlemci (1 haftalık) Gskil ripjaws Cl18 3600 mhz 2*16 32 gb ram (1 haftalık) Gigabyte A520M-k V2 Ddr4 anakart komple satılıktır set olarak Görseldeki Ssd dahil değildir!
    16,000.00 TRY
Geri