Arama sonuçları: *

1. U

Bu sistemde ne değiştirmeliyim

Hiç bir şey olamz bütün parçaları değiştirsem gtx 1650 tı bulldum 1300 e işlemciyi değiştirsem ram i değiştirsem olmazmı
  2. U

Bu sistemde ne değiştirmeliyim

Arkadaşlar2200 tl bir bütçem var bu sistemi adam etmek istiyorum neleri değiştirmeliyim -Cpu İntel Pentium E2220 -Anakart Foxcon g331 MX series -Ram çok kötü DDR 2 4 gb ram -İntel Q33 Graphics Bu sistemi adam etmek istiyorum fortnite Valorant gibi oyunları oynıyacağım. 2220 tl bütçe ile napılır...
  3. U

7600 TL - Oyun oynayabileceğim Laptop önerebilir misiniz?

Merhaba 7600 tl bütçem var.Oyun oynatacak bir laptop istiyorum monsterm ı almalıyım.Önerirseniz sevinirim 1591086830 Gta 5 fortnite csgo pubg oynuyorum yüksek performan vermesini istiyorum
  4. U

Bu sistem nasıl

Ekran kartını rx 5700 yaparsam daha iyi olurmu
  5. U

Bilgisayarım içim yorumlarınızı öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...

Hocam bütçeniz ne kadar bütçeye göre bir şey belirleyelim
  6. U

Bu sistem nasıl

Kaç yıl dayar sadece oyun oynarsam
  7. U

Bu sistem nasıl

Hocam fotoğrafa bakın 1591022129 Hocam gta 5 fortnite pubg gibi oyunlarda performans verirmi
  8. U

Bu sistem nasıl

Bütçem 7600 tl monitör dahil
  9. U

Bu sistem nasıl

Beyler bu sistem nasıl ve beğenmezseniz başka bir sistem önerir misiniz?
  10. U

Pubg Mobile Hesap Satın Alınır mı?

0.19 da gelicek 1591010312 Mesala sen m4 ü vereceksin ben m4 ü o slota koyuyorumo da onun değeri olan uc yi koyuyor takas gerçekleşiyor
  11. U

Bilgisayara yeni işlemci taktım görüntü gelmiyor

Anakart ve işlemciniz nedir
  12. U

Hocam buz diyarı 50 tl ye kimse satmaz en az 120 tl bende 3 tane yükseltilebilir m4 var2 si 1lvl takas sistemi gelsin oyuna göçebeyi 200 tl ye satıcam en az 120 tl dir 1lvl buz diyarı
  13. U

Buz dyarlı bir hesap 50 tl ye imkansız gibi bir şey bende maskara 7lvl var adam 1000.tl veriyim diyor
  14. U

Bilgisayara yeni işlemci taktım görüntü gelmiyor

Bios uptadelerini yapın düzelirt
  15. U

Hocam pubg mobileda iyi hesap istiyorsdan en az 60 tl bayıcaksın çünkü rp 60 tl rpden 9 10 kıyafet geliyor ben oyun çıkaldan beri rp alıyorum.İstersem çok yüksek bir fiyata satabilirim.50 TL'ye en fazla 10 set falan vardır 1591009743 Büyük ihtimal dolandırıcıdır
  16. U

Sistem önerisi

Hocam iyi kasa rtx 2060 dan daha iyi performasn verirmi 1591007007 Üsteki bilgisayardan ilk atılandsan performasnı iyi midir?
  17. U

Sistem önerisi

Merhaba ben bir sistem alıcam bütçem 7600 tl monitör dahil.Genellikle pubg,fortnite,gta5 gibi oyunları oynuyorum.Bu oyunlarda yüksek performanslı olmasını istiyorum.Yardım edebilirmisiniz
Top Bottom