Arama sonuçları: *

1. K

50 Bin Lira Bütçe Sistem Tavsiyesi veya Önerisi

biraz inceledim tekrardan haklısınız ekran kartı harici birimler ne kadar daha düşük seviyede olsada eğer oyun için alacaksanız bence yeterli 500 gb ssd yi oyunlar için kullanıpta yanına çok dandik olmayan 1 tb hdd alıpta düşük oyunları veya belgelerinizi orada tutmak mantıklı olabilir şahsen...
  2. K

Steelseries Rival 3 Mouse'a Mousepad Önerisi

Hocam neden algılamasın? algılar bence ama diyelimki algılamadı amazon sağolsun 1 ay içinde keyfine göre iade yapabilirsin belgeler ve yanında varsa kutuyu çöpe atma yeter ben sipariş ettim yarın kapımda kullandığım mouse Vxe r1SE
  3. K

Yardım Psu Önerisi Hakkında Yardım

neyi araştırmamı istersiniz hocam?
  4. K

🔥İndirim 🔥Steelserıes Rıval 3 18000 Dpı Kablosuz Gamıng Mouse 1046tl🔥 Vatan Bilgisayar

Bu bütçede tercih edilebilir bence güzel marka StelSeries
  5. K

🔥İndirim 🔥Steelserıes Rıval 3 18000 Dpı Kablosuz Gamıng Mouse 1046tl🔥 Vatan Bilgisayar

STEELSERIES RIVAL 3 18000 DPI KABLOSUZ GAMING MOUSE İstanbuldada stokları var kablosuz mouse isteyen arkadaşlar ilgilenebilir https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-rival-3-wireless-rgb-gaming-mouse-siyah.html
  6. K

Hocam pekte iyi bir marka değil bence 2000 3000 bütçede tamamımda 5000 biraz fazla olur enermaxa
  7. K

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

çok iyi saatler var alınabilir
  8. K

5000 tl parayı gidipte enermax psu ya verme derim iyi bir marka değil daha çok fp odaklı kasa markası
  9. K

Hacktool:Win32/Crack!Mtb Yardımcı Olun Arkadaşlar Nedir Bu

Hocam banka kartı falan kayıtlıysa direkt kapatın derim birde riot şifrelerinizi değiştirin ve silin
  10. K

Windows 11 Kamera Çalışmıyor

bendede aynı sorun vardı nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum
  11. K

50 Bin Lira Bütçe Sistem Tavsiyesi veya Önerisi

https://www.itopya.com/kuark-hit-intel-core-ultra-5-225f-msi-geforce-rtx-5070-12gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-oem-pake_h31700#kategori_8 araştır derim güzel duruyor
  12. K

Cs2 Ms Artıp Fps Dropu Yaşamak

sunucu ile alakalıdır diğer oyunlardada oluyormu?
  13. K

Laptop İşlemci Hiz Düşürme

bir tamirciye götür derim
  14. K

Şoktan Ps5 Alınır mı?

neden alınmasın eğer çok bir fiyat farkı yoksa 1000 tl falansa şoktan al ama 400 tl falan fark varsa internet sitelerindekilerini tercih edebilirsin.
  15. K

5070 12gb Sistem Alınır mı

alınır gibi duruyor ama indirim beklemeni öneririm.
  16. K

Yardım Oyun Oynarken Çift Monitör

tam ekranda geçmez pencereli tam ekranda geçer
  17. K

Hp Victus Mu Lenovo Loq Essential mı

lenavo
  18. K

Steelseries Rival 3 Mouse'a Mousepad Önerisi

Hocam bende sipariş ettim yarın geliyor gayet güzel duruyor fiyatıda iyi boyut olarak tam benim istediğim boyut yorumlarıda genellikle iyi eğer 2 3 gün beklerseniz incelemesini yaparım...
  19. K

Havit Gamenote KB885L Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi alınır mı??

aksine gayet memnunum hocam havit bedeva değil 2500 e satsa yine alırdım :)
Geri