Arama sonuçları: *

• Users: iSynx
  • Order by date
  1. I

4K Oyun İçin PC Önerisi

Trolün ironiye bak noname ürünlerden bahsettim orda neyse çocuklarla bu kadar ilgilenmek yeter son yorumu attım daha konuşmaya devam edin siz
  2. I

4K Oyun İçin PC Önerisi

Aynen içinde ekipmanları da veriyor sende haklısın gerçi şimdi onlarda 2-3k dersin bende gülerim :D
  3. I

4K Oyun İçin PC Önerisi

Maşallah maşallah alan alır satan satar kimseye zorla sattığımız bişey yok 1732622252 Doğru diyorsun 5k yazıyorum hemen
  4. I

4K Oyun İçin PC Önerisi

Ne diye utanıcam ? 20k yazmış olsam enayi misin mi diycektin ? Serbest piyasa bak bakalım sarı sitede satılan pc ler ne kadar. Başkaları saçma sapan sistemlere bu fiyat yazmışlar.
  5. I

Yardım LianLi Galahad 2 Trinity RGB Sorunu

Sisteme 3 ay önce sıvı soğutma aldım başlarda sorunsuz çalışıyordu fakat son 1 haftadır rgb ışıkları yanıp sönüyor bazen tamamen gidiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor fakat belli belirsiz yanıp sönmeye devam ediyor. B550 Aorus Master anakart mevcut ve rgb soketlerinin hepsinde denedim sorun...
  6. I

4K Oyun İçin PC Önerisi

Yorum da forum da forumdakiler çocuk kitle belli
  7. I

Sıcaklık Düşmüyor Sorunun Kaynağını Bulamıyorum

Geçen ay Lian Li galahad 2 Trinity aldım. Daha öncesinde stock 3700X in Wraith Prism soğutucusunu kullanıyordum boşta 35-40 derecelerde kullanıyordum. Soğutucuyu aldım taktım fakat ne olduysa her şey bundan sonra başladı. Sistem boşta 70 derece oldu ve soğutucuyu taktıktan sonra anakartın B2...
  8. I

Öneri Hawk mı ? Z10 mu ? ExVega mı ?

3 koltuk arasında kaldım max bütçe 10k civarı ExVega Andromeda modeli içime sindi sırt kısmı uzun olduğu için Sizce hangisini almalıyım ?
  9. I

Yardım Hangi Termal Pad'i almalıyım ?

Malumunuz Türkiye piyasasında termal pad markaları belli 3 farklı ürün var 2 farklı markaya ait. Sizce hangisini almalıyım ? Ekran kartım için alıcam. Asus Tuf 5700 ilk üretim kronik ısınma sorunlu olan model...
  10. I

Yardım Kasama sıvı soğutma alacağım kararsız kaldım

3700x hatta anakartı da değiştiricem
  11. I

Hiç anlayan yok yardım edebilicek ?
  12. I

3000 TL sıvı soğutma önerisi

https://www.sinerji.gen.tr/thermaltake-water-30-argb-240-mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-29599 O işlemci için bu yeterli yukarıda ki mesajda ki corsair da olur fakat marka uyumluluğu açısından düşünürsen alternatif olarak bunu da alabilirsin
  13. I

Kasam Lian Li 215 mesh yine aynı şekilde Lian Li sıvı soğutma alacağım fakat kasayı değiştirmeden kullanmak istiyorum. Almak istediğim sıvı soğutma 360 fakat onu alırsam kasanın önüne koymam gerekiyor. 240 alırsam üst tarafa konumlandırabiliyorum. Sitede bulunan tavsiye edilen konumlandırmayı...
  14. I

Yardım 600'TL Koltuk Önersi

Böyle bir koltuk buldum yorumlar fena değil sizce ne dersiniz ? https://www.trendyol.com/uretenburada/tulpar-oyuncu-koltugu-p-33016115?v=&boutiqueId=531017&merchantId=120163
  15. I

Peki önerebiliceğiniz ofis koltuğu var mı ?
  16. I

Başlıkta da belirttiğim gibi 600TL'ye koltuk önerebilir misiniz ? Kardeşim için alıcam oyuncu koltuğuna heves etmiş ama kimse bu fiyatta olanlarını önermiyor. Bazı sitelerde gördüm önerilmeyen modelleri ama ben bunları buldum. Sizce nasıldır ...
  17. I

Bu Hafta Sistem Alıcam Hangisini Almalıyım?

3700x/2060 mı yoksa 3600x/2070 mi?
  18. I

Anladığım kadarıyla başka bir konuda buna benzer bir muhabbet dönmüş
  19. I

Hocam o sistem beni aşıyor 10.750₺ olanı bile cuma günü indirim olursa alabilirim yoksa alamam en ideal olan 10.500 - 10.000 arası
  20. I

Ooo bu çok iyi oldu işte teşekkür ederim hocam
Top Bottom