Arama sonuçları: *

1. V

Bu Cihazın Ederi Nedir?

Arkadaşlar Merhaba, güncel kullandığım laptop'u satmak istiyorum ancak fiyat aralığı olarak sizce ne olmalı? [H3 id='HP+Victus+i7-12700H+32GB+Ram+1TB+SSD+4GB+RTX3050TI']HP Victus/ i7-12700H/ 32GB Ram/ 1TB SSD/ 4GB RTX3050TI[/H3] Cihaz orijinalde 16 GB RAM ile gelmektedir. Performansı artırmak...
  2. V

80-100 Bin TL Arası Sistem Önerisi

Merhaba tekrardan, Parçaları tek tek satın alıp uzun vadede sistemi toplamak yerine hazır sistem olarak almanın daha mantıklı olabileceğini düşünmeye başladım. Özellikle NVIDIA yerine AMD Radeon 9070 XT tarafına yönelirsem bütçe açısından daha makul olabilir gibi geliyor. Böylece oluşan fiyat...
  3. V

Teşekkürler arkadaşlar.
  4. V

Teşekkürler arkadaşlar. Kendim toplama konusunda uğraşmamak adına hazır almayı düşünüyordum ancak dediğiniz şekilde değerlendireceğim. Sizleri bulmuşken sorayım anakart vs öneriniz olur mu? Ek olarak, bahsettiğiniz indirimleri hangi sitelerden takip etmemi önerirsiniz?
  5. V

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Olabilir hocam bir süredir bu tarz şeylere uzağım pek bilgim yok kusuruma bakmayın ancak bir arkadaşın videosu ile karşılaşmıştım gece yaptığı uçuşlarda bölgesel garip bir görüntünün oluştuğunu göstermişti...
  6. V

Selamlar, 80–100K bandında hazır sistem bakıyorum. MSFS ve Battlefield 6 oynayacağım, monitörüm Samsung Odyssey G8 4K OLED. Bu fiyata 4K destekleyecek sistem toplanır mı emin değilim ancak ekran kartı tercihim nvidia. AMD ekran kartlarında MSFS tarafında bazı uyumsuzluklar ve görüntüde bozulma...
Geri