Arama sonuçları: *

1. 3D_Artist

Ram Fiyatları Düşer Mi ?

Aslında bu konu için başlık açmıştım. Profilimden bakabilir misiniz acaba? Burayı da daha fazla rahatsız etmemiş oluruz 🙌🏻
  2. 3D_Artist

🔥İndirim Ocypus Sigma L36 PRO 360mm Siyah/Beyaz ekranlı AIO 4.799 TL

Sanırım stoktaki son siyah soğutucuyu ben aldım. Konu başlığını açtığınız için teşekkürler, ihtiyacım vardı 🙌🏻
  3. 3D_Artist

Ram Fiyatları Düşer Mi ?

Teşekkürler geri dönüşünüz için. Alakasız olacak belki ama ryzen 9 9950x tray alınır mı? Şu anda incehesapta 23.000tl'ye satılıyor. Kutulusunun fiyatı inanılmaz pahallı. 5080le kullanmayı planlıyorum bu arada.
  4. 3D_Artist

Ram Fiyatları Düşer Mi ?

Bu ürün sizce bu fiyattan alınır mı? 2.ele mi yönelmek mi mantıklı olur? https://www.itopya.com/goodram-32gb-2x16gb-irdm-black-v-6400mhz-cl32-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u24240?utm_campaign=yango-smart-banner&utm_medium=cpc&utm_source=yandex&yclid=2919091504897983985
  5. 3D_Artist

3D Artiste Göre Sistem toplama

Selamlar herkese, Forumda genel olarak oyun odaklı sistemler görüyorum ama benim derdim biraz daha farklı; 3D modelleme, texture, animasyon ve render. Blender, Substance Painter, Zbrush, Maya ve Unreal Engine 5 gibi araçlarla uğraşıyorum. "Neden bu kadar yüksek bütçeli bir şeye giriyorsun?"...
Geri