Arama sonuçları: *

1. N

Uygun Mouse Pad Önerisi

steelseries qck large kullanıyorum memnunum öneririm
  2. N

Stajyer Ehliyetle Kaza Yaptım Haksız Mıyım?

Evet hocam onlar yazıldı zaten ayriyetten adam hatalıyımdır diye ekledi. Kuş bakışı olarakta kaza çizildi 1779905773 Hocam aşağı yukarı 30 ile gidiyordum benzinimde dipteydi o yüzden yavaş gidiyordum
  3. N

Sağolun hocam bakalım bayramdan sonra dosyayı açtıracağım
  4. N

Dün saat 12 de bir kazaya yaptım. Karşımdaki adam çift şeritli gidiş-dönüşlü bir yolda u çekmek için bi anda diğer şeride geçtiğinde seyir halindeki ben duramadığım için çarptım. Adam hatasını kabul etti ve tutanakta hatalıyımdır diye belirtti. Ama ben stajyer ehliyetli olduğum için suç benim...
  5. N

Öneri Hava Soğutma Önerisi Ryzen 5 5600x

hocam sizin attığınızda ısı borusu daha fazla 7 ısı borusu var ısıyı daha iyi dağıtıp daha iyi soğutur.Ayrıca yanında tf7 termal macun veriyorlar kaliteli bir macun. benim attığın 4 bakırlı yine işinizi görür ve tf4 macun veriyorlar tf7 ye göre daha düşük kalıyor. İşimi görsün yeter derseniz...
  6. N

sığar hocam sizin kasa max 160mm cpu soğutucu yüksekliği destekliyor thermalright phantom spirit 154mm
  7. N

10-13k Bandında Oyuncu Koltuğu

hocam ankaradaysanız xdrive ı ve exvegayı deneyebilirsiniz ankarada bayileri var titanseatde instagram hesabında media marktlara geldiğini söylemiş ama ben bulamadım
  8. N

10-13k Bandında Oyuncu Koltuğu

Bu oyuncu koltuğu ne illet bişeyse işin içine girdin mi birdaha çıkılmıyor bende oyuncu koltuğu bakıyorum en son titanseat beast modelini alıcam sanırım sizin bütçe için bence throne daha iyi olur gibi. Ayriyetten hawk fame ve biraz bütçeyi yükseltirseniz hawk future modelini önerebilirim
  9. N

https://www.hepsiburada.com/thermalright-assassin-spirit-120-plus-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-tf4-termal-macun-dahildir-p-HBCV00006EZYSO?gad_campaignid=1635354706&gad_source=1&gbraid=0AAAAADOiRoYDIFBF9otIGrVPegS-L2ETk&gclid=CjwKCAjw5s_QBhAdEiwADD_gBmNbKDnzxSl03RqIsrrpYnOEzAd9UjkAJkSSc...
  10. N

Csfloat Para Yükleyemiyorum Yardımcı Olabilir Misiniz

hocam son durum nedir
  11. N

Bu İki Sistem Arasında Hangisini Tercih Ederdiniz?

hocam ben 2. olanı seçerdim
  12. N

Aula F75 Switch Türü

bu videoda ses farkını göstermişler hocam
  13. N

2500-3000 Arası Mouse Önerisi

GameRaider K1 ve Attack Shark X82 Pro HE de bakabilirsin hocam
  14. N

howl 75 alınabilir onada hocam
  15. N

hocam o zaman atk a9 ultra max 2.0 alabilirsin kendimde kullanıyorum çok memnunum
  16. N

Atk A9 Plus yada pro alınabilir
  17. N

Bellek ile İlgili Sorum Var Yardımcı Olur Musunuz

anakart ne hocam
  18. N

Çözüldü✓ Titanseat Beast Alınır mı?

hocam zionun hangi modelini önerirsiniz bide bu aralar hawk fab v4 le gidip geliyorum o nasıl sizce
  19. N

Akım Korumalı Priz Tavsiyesi

https://www.hepsiburada.com/tuncmatik-uclu-1-5-metre-kablolu-akim-korumali-priz-anahtarli-siyah-tsk19010-p-HBCV00004I9T2L?magaza=f%C4%B1rsatdiyar%C4%B1m&bskt=1&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agid%3Aprem-listing&wt_pc=akakce&adj_t=...
  20. N

Çözüldü✓ Titanseat Beast Alınır mı?

Yaklaşık 1-2 aydır kendime oyuncu koltuğu arıyorum. Hala kafamda bir ürün belirleyemedim. En son bu koltuk hoşuma gitti. Sizce alınır mı yoksa önerebileceğiniz başka koltuk var mı? (Boy183 Kilo 70) Bütçe 10k
Geri