Arama sonuçları: *

1. W

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

el capitan kasa kalitesi işlemci soğutma vs de daha kaliteli duruyor. ben el capitan derdim. rtx 5070 yerine 5080 koysalar fiyatı da ona göre arttırsalar almıştım.
  2. W

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

süper bir fırsat yok el capitan sistem biraz daha iyi bir ekran kartı ile olsa alırdım. beklemeye devam
  3. W

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming A16 R7 260 RTX 5060 50.273 TL

güzel bilgisayar ama ekranına çok gömüyorlar 300 nit diye.
  4. W

Da-Arc / Intel Core Ultra 5 225f / Intel Arc B580 12gb

30a düşer ise alırım ben de beklemedeyim. düşmez ise de yapacak bir şey yok takibe devam.
  5. W

4070 Ti Super'den 5070'e Geçilir mi?

yapay zeka llm vs çalışmıyorsan çok da önermem fps anlamında çok bir şey katmaz. mimari değişikliği ve update daha çok ai üzerinde.
  6. W

Superonline Fiber Pppoe Şifresi Alıp Sorun Yaşayan Var mı?

Merhabalar. Superonline tarafından verilen modem daha 2. yılında jitter sorunlarından illallah ettirmesi üzerine superonline müşteri hizmetlerini aradım. yeni cihaz veremeyeceklerini belirttiler modemi kendiniz değiştirin dediler yeni modem alıp PPPoE şifresi isteyince de biz öyle bir şey...
  7. W

🔥İndirim Sporcular Waspco İndirimi 36gr X 12 Adet 387,95 Tl

yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi n11 de 4 al 3 öde kampanyası ile daha hesaplıya geliyor. bir de bunlar ufak 9 gr falan protein içeriyor. n11 kampanyasında 15 gr protein içerenler de var. WaspCo sayfası n11 de 100 tl de hediye çeki veriyor ama baktım şimdi kupon tükenmiş. 4 tane 15 gr...
Geri