Arama sonuçları: *

1. A

Windows10/Mac dual Boot yapılır mı

Swift için mac istiyorum ama yeni pc aldım ve mac‘e harcayacak param yok dual boot yöntemi ile de pek bir bilgim yok yapsam pcye bir zararı olur mu? Ekran kartım 2060,i5 9400f ve 8gb ram kullanıyorum performansta gerileme olursa ne kadar olur bilmek isterim
  2. A

Rust yükleme ekranında çökme hatası

rust’ı açıp bir servere giriyorum bilmem ne bişiyler yükleniyor rakamlar çıkıyor sonra bi anda çöküyor dosya bütünlüğünü doğruladım bi sorun çıkmadı çözümü bilen varmı? (Ramlerden şüpheleniyorum 8gb olduğu için yetmeyebilir ama diğer donanımlarım gayet iyi)
  3. A

XDİSPLAY monitör olarak gözükmüyor ayarlarda

XDİSPLAY monitör olarak gözükmüyor ayarlarda ama aynı ekran olduğu gibi ipadde gözüküyor nasıl çözerim bilen varmı?
  4. A

laptopum başlatma tuşuna 10larca kez basmama rağmen siyah ekranda kalıyor ve açılırken ses geliyor

Öncelikle laptop 7 yıllık win7 işletim sistemli bi laptop.Şu ana kadar hiçbir sorunu yoktu 1.5 hafta önce sorunlar başladı.Başlatma tuşuna bastım ve klasik siyah ekran çıktı.Lenovo yazısı çıkmasını bekledim bekledim bekledim çıkmadı.Tuşa yine basıp kapadım yeniden açmayı denedim ve açıldı.Bu hep...
  5. A

Bilgisayarımda 2 farklı depolama birimi var sadece birinde ne kadar yer kaldığını görebiliyorum?

Bilgisayarımda 2 farklı depolama birimi var sadece birinde ne kadar yer kaldığını görebiliyorum 2.sine nerden bakabilirim?
  6. A

PC'den yanık kablo kokusu geliyor ne yapmalıyım?

Rtx 2060 psu modelini hiç bilmiyorum msi ın hazır ITX sistemlerinden biri kasayı açmaya da çekiniyorum zaten bu işlerle uğraşmamak için hazır almıştım büyük talihsizlik oldu
  7. A

pc 4 aylık hiç değiştirmedim termal macunu
  8. A

9. A

Rampage kbr-96 rgb kısayolları çalışmıyor

İlk aldığımda çalışıyordu ne olduysa şu an çalışmıyor yardım pls
  10. A

monitörün netlik ayarı bozulyor kendi kendine nasıl çözebilirim?

9 30 dan beri aktif kullanıyorum hatta şu an online dersten yazıyorum :) şu ana kadar bozulmadı
  11. A

monitörün tuşlarında çıkan netlik ayarından bahsediyorum zaten
  12. A

1080p olması gerekn gibi
  13. A

model:https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-lc27fg73fqmxuf-1ms-mprt-144hz-quantum-dot-curved-monitor.html
  14. A

beğendiğim telefon android 9 10 a nasıl yükseltebilirim satın aldığım zaman

güncellerken veri kaybı,donma kasma gibi bir sorun olmaz demi?
  15. A

beğendiğim telefon android 9 10 a nasıl yükseltebilirim satın aldığım zaman

oppo reno 2z almayı düşünüyorum İos dan geçiyorum android hakkında pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.
  16. A

OPPO reno 2z almayı düşünüyorum pop up kamera sorun çıkarır mı?

redmi note 9 pro 64 gb ile bunun arasında kaldım kamera kırılsın da istemem karar veremedim
  17. A

18. A

RTX 2060 i5 9400f 8 gb ram 1080p full ayarlarda cyberpunk açar mı?

aldığım kasa hazır toplanmış bir marka pc olduğu için parçaları ben seçmedim.Şuana kadar warzone oyununu ilk açtığımda RAMimin bu oyun için yetersiz olduğunu söylemişti fakat oyuna girince 1080p ultra ayarlar+rtx açıkken 60fps nin altını neredeyse hiç görmedim.
  19. A

ram sıkıntı çıkarır diye korkuyorum oyun da ucuz değil bilemedim
  20. A

Geri