Arama sonuçları: *

1. L

Yardım B450 MA vs B450MK arasindaki fark || Hangisini tercih etmeliyim ?

Hocam ileriye dönük bir apu sistem toplicam yada satın alıcam Bu iki anakart arasında bi fark göremedim. Fiyat konusunda aralarında 200 tllik bir fiyat var bi yardımcı olursaniz sevinirim bu konularda bilgisi olan yazarsa sevinirim. B450M A vs B450M K Takacağım işlemci:AMD Ryzen 4300GE
  2. L

İşlemci bilginiz varsa bakabilirmisiniz.Kullandığım Asus P5QC anakarta yeni işlemci önerisi.

Teşekkürler. Soğutucu olarak bi tavsiyen varmı şu anki parçlar halihazırdaki işlemciyi bile soğutmuyor. Overclock yapmayı düşünüyorum.
  3. L

İşlemci bilginiz varsa bakabilirmisiniz.Kullandığım Asus P5QC anakarta yeni işlemci önerisi.

Hali hazırda kullandığım P5QC anakartına takabileceğim rx550 veya gt750 ti ile uyumlu hangi işlemci önerirsiniz ? Şu anda kullandığım ekran kartı gt9600 gso. Yeni ekran kartı alıcam işlemcim intel core duo E7400.
  4. L

Haliz hazırda kullandığım eski bilgisyarımı yükseltme tavsiyesi

Öncelikle merhaba, Şu anda kullandığım bilgisayar lol,cs go, assasıns creed 4 gibi eski oyunları oynatıyor. Fakta fps sıkıntım var.Güncel oyunlarda fps lerim yerlerin dibinde veya bazı teknolojileri desteklemiyor (Ör: popcnt hatası ) . Beni 1-2 yıl idare edecek 2. el işlemci ,ekran kartı veya...
Top Bottom