Arama sonuçları: *

1. K

Yardım LAPTOP GÜÇLENDİRME

point falan bide bluestacksda clash of clans pugb mobile oyunları
  2. K

evet oyun oynamak için 1591191316 peki oyun oynamak için bunlar yeticekmi?
  3. K

Merhaba bende hp pavilion dv6 marka bi laptop var ve bu laptopda amd a6 3430mx işlemci var.Bu laptop bana yetersiz geliyo ve yeni bilgisayar alacaq durumda diyilim bu laptopu nasıl güçlendire bilirim (işlemci ve ya harici ekran kartı taksam olurmu). Yardım ederseniz sevinirim )
  4. K

Elimdeki Laptop yeterli gelmiyor, nasıl güçlendirebilirim?

sistemde 6 gb ram var amma ssd yok yakinda almayı düşünüyorum peki işlemci upgrade yapmak olurmu?
  5. K

Elimdeki Laptop yeterli gelmiyor, nasıl güçlendirebilirim?

Merhaba bende hp pavilion dv6 marka dizüstü bilgisayar var.Bu bilgisayarda amd a6 3430 mx işlemci var ve bu işlemci bana yeterli gelmiyo yeni bi bilgisayarda alamam.Bilgisayarı nasıl güçlendire bilirim? Lütfen yardım edin
  6. K

Laptop güçlendirme

işlemci düşük oldugundan yapamiyom bide laptop soğutucum yok ondan ısınıyo internetden araşdırdım qaliba bu laptopa harici ekran kartı takılıyor
  7. K

Laptop güçlendirme

Merhaba bende hp pabilion dv laptop varBu laptop amd a6 3430mx işlemci var ve bu bana yetersiz geliyo yeni bir bilgisayarda alacak durumda diyilim.Ben diyiromki bu işlemciyi amd a8 3550mx yapayım bunu yapdığım zaman ekran kartı ne takıcam bilmiyom yani harici ekran kartı yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom