Arama sonuçları: *

1. M

En Fazla 200k Sistem Önerisi

yani şöyle hocam ne farkları vardır bilmiyorum bileşenler konusuna öyle teknik detaylarına aşırı hakim değilim ama yerleşmiş bir algı vardır ya asus msi gigabyte dışı alınmaz diye bende de ondan var :D sanki diğer markaları alırsam sorun çıkaracakmış gibi hissetiriyor.
  2. M

B850 Bu kart işlemci için yeter mi? Minimum x870 kullanın diyorlardı da Yani o fiyatlarda bulunursa güzel ama ben forumda şuana kadar 5080 indirimi açan görmedim hiç :D Konuda da belirtmiştim de 5080 seviyesinde bir karta çıkmışken asus ve msi dan başka tercih edebileceğimi sanmıyorum onlarda...
  3. M

130K ya nasıl toplanıyor hocam? Kendim toplasam minimum 160k yı buluyorum hazır sistemler de de 140-150k ya var ama onlarında işlemcileri çok dandik ileride yükseltme için işlemci önemli benim açımdan eğer indirim kovalayarak al derseniz de mantıklı tabi ama indirim kovalayabilecek bir zamanım...
  4. M

Merhaba, yaklaşık 150-200 bin TL arası bir bütçem var bu bütçe dahilin de PC + monitör yapacağım aslında aklımda 130k civarlarına 5070 Ti 9800x3Dli bir sistem toplayıp 40k civarına da ASUS'un 4K OLED 32 inç 165Hz monitörlerinden düşünmüştüm ama şimdi daha yeni nesil oyunlar da testlere baktığım...
Geri