Arama sonuçları: *

• Users: cubey
  • Order by date
  1. C

HyperX QuadCast 2 deneyimi olan arkadaşlar

Artic nova 5p aldım onu iade ettim dip ses gitmiyordu inşallah bunda da öyle bir sıkıntı yaşamam
  2. C

Bu ürün arka sesleri alıyor mu ?
  3. C

Bu mikrofon almalımıyım almamalımıyım 1763014223 Tiktok ta oyun yayını yaptığım için bu mikrofonu almayı düşünüyordum bende kulaklığım var
  4. C

Arkadaşlar bu üründen almayı düşünüyorum acaba kullananlar bi yorum atabilir mi nasıl memnmusunuz Laptop monster abra 15 v17.2 fan sesi karşı tarafa gider mi
  5. C

Steelseries nova pro alınır mı?

ben kablolu kulaklık alıp ayrıyeten mikrofon alacagım artık kulaklık ucuz olsa bile kafi artık benim için yayın yaptığım için ikisi bir arada olsun istemiştim ama olmadı artık yapacak bir şey yok
  6. C

Steelseries nova pro alınır mı?

ben nova 5p almıştım dün elime ulaştı ne ayar yaptıysam dip sesmi diyim veya ugultu gibi bir ses geldigi için iade etme kararı aldım ama prolarına güzel diyorlar
  7. C

3-4k civarı f/p bir mikrofon arayışındayım

Canlı yayın yapıyorum ona göre bir mikrofon istiyorum ve laptop monster çok aşırı fan sesi olduğu için ona göre bir ürün önerisinde bulunabilirmisiniz
  8. C

Yardım Nove 5p yardımcı olurmusunuz

Kulaklık iade işlemlerini başlatacağım başka bir program bilen var mı acaba iade etmeden deneyelim
  9. C

🔥İndirim Razer BlackShark V2 Pro (2023) - PC - 6550 TL

Bu durum nova 5p içinde geçerli mi?
  10. C

halloldu galiba kral kulağım alışmışta olabilir galiba :D
  11. C

başka ne ayarı yapmalıyım
  12. C

mikrofon volumude kapatıyım mı kral 1762889575
  13. C

o ayarları göremedim ama ben nereden bulabilirim stell series uygulamasınıda indirdim
  14. C

Dc kullanıyormusunuz
  15. C

kral ben o kadar hakim değilim bana bu konuda yardımcı olabilirmisin
  16. C

Steall series nova 5p 1762885659 Kullandığım cihazda monster abra a5 v17.2
  17. C

Dışarıda sırıtmayacak oyunda üzmeyecek wireless kulaklık önerisi

merhabalar ben nova 5p aldım ama ugultu var acaba bu neyden kaynaklı ben çözüm bulamadım yardımcı olabilecek varmı ?
  18. C

steelseries arctis nova pro wireless cızırtı sorunu

merhabalar iyi akşamlar konunun üzerinden 1 sene geçmiş ben nova5p aldım ama arkada ugultu sesi geliyor bir şey dinlemezken acaba bunu kapatma gibi bir olanak varmı
  19. C

Merhabalar ayın 7 de sipariş vermiş olduğum ürün bugün teslim edildi kulaklıkta bir müzik veya ses gelmeyince uğultu gibi bir ses geliyor ve rahatsız edici acaba bunun bir çözümü var mı neyden kaynaklı olabilir ?
  20. C

F/p efsane kasım indirimi varmı

Artık bütçem kalmadı ama yeter galiba diye düşünüyorum
Geri