Arama sonuçları: *

1. N

PC KASMA DROP VB PROBLEM YARDIM

Isı kontrolü yaptıgımda ekran kartım maks 75-78 oluyor oyunlarda işlemcide ortlama bu sıcaklıklarda 3 sene önce almıştım bu arada bakıma götürdüm fan temizligi macun değişikligi felan yapıldı yaklaşık onada 2-3 ay oldu
  2. N

PC KASMA DROP VB PROBLEM YARDIM

Beyler selam pc özelliklerim Monster Tulpar T7 25.1 11TH İntel i7 - 11800 İşlemci Nvdia RTX 3060 6GB Notebook 16 GB Ram Ve 1 TB SSD Windows 11 Home ve gereksiz hizmetler vs her şey kapalı bildirim mürekkep vs vs Beyler bilgisayar son zamanlarda valorant cs 2 gibi oyunlarda donma drop fps...
  3. N

Yardım 15k-20k arası laptop önerisi (okul için)

başka öneri varmı laptop
  4. N

önerin varmı hocam 1758116630 saolasın teşekkürler 1758116640 saolasın teşekkürler
  5. N

arkadaşlar selam üniye başladım şarjı uzun gidicek bi laptopta ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum oyun oynamıyıcam basit programlar kullanıp video felan izlemek için film izlemek için lazım
  6. N

Öneri Assassin's Creed Nasıl Bir Oyun?

kanka tüm serilerini oynadım her defasındada heyecanla bekledim en baştan başla seri şeklinde oyna hiç pişman olmazsın garanti ederim tamamen gizlilik içermiyor oyunun bazı kısımlarında gizlilik gerekiyor bazen ise tamamen akışında oynuyorsun aslında bu sanada bağlı bi anda meydana çıkıp...
  7. N

Yardım Kayıt Mikrofonu Ve Ses Kartı Önerileri

kendi stüdyom diyebileceğim bir yerim var amatör şekilde başlıyıcam sonradan yükseltme yapıcam şuan basit şekilde kullanabileceğim sesimi güzel bi şekilde verebilecek mikrofon ve aynı şekilde çok detaylı veya çok özellik barındırmayan bir ses kartı işimi görür diye düşünüyorum 1756123922 mxl...
  8. N

Amatör Kayıt İçin Mikrofon Ve Ses Kartı Önerisi Yardım .

Merhaba arkadaşlar, Evde kayıt almak için ekipman toplamaya başlamak istiyorum. Mikrofon ve ses kartı arayışındayım ama piyasada o kadar çok seçenek var ki kafam biraz karıştı. FL Studio için kullanıcam 🎤 Mikrofon + 🎚 Ses kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem yaklaşık 10 bin TL civarında...
  9. N

Dostum saol ama ben kayıt almak için lazım Mikrofon ve ses kartı önerisini istiyorum müzik ve oyun için değil
  10. N

arkadaşlar yokmu yardımcı olacak biri
  11. N

Merhaba arkadaşlar, Evde kayıt almak için ekipman toplamaya başlamak istiyorum. Mikrofon ve ses kartı arayışındayım ama piyasada o kadar çok seçenek var ki kafam biraz karıştı. FL Studio için kullanıcam 🎤 Mikrofon + 🎚 Ses kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem yaklaşık 10 bin TL civarında...
  12. N

Nike 150 euro sınırı

tamamdır teşekkürler 1691262786 teşekkürler hocam
  13. N

Nike 150 euro sınırı

mağaza sipariş verebilirmi peki gidip nike dan iletişime geçsem mağazadan
  14. N

Nike 150 euro sınırı

bu ürünü nasıl alabilirim peki ne yapmam gerekiyor
  15. N

Nike 150 euro sınırı

Nike sitesinden air max 97 midnight diye bi ayakkabı beğendim kayserideki mağazalarda yok internetten almak için ugraştıgımda 150 euro üstü siparişi garanti edemiyoruz gibi bi açıklaması var bunun sebebi ne sipariş verirsem elime ulaşmama ihtimalimi var bilen bilgisi olan yardımcı olabilirmi
  16. N

YURT DIŞINDAN İPHONE 14 ALDIM

Merhabalar dediğim gibi yurt dışından iphone 14 aldım imei kayıt yaptırıcaktım e devlet üzerinden hakkım var ama kayıt kısmına geldiğimde yurda giriş tarihi yazıyor telefon daha elime ulaşmadı yurda giriş tarihi nedir buraya ne yazmalıyım
  17. N

20-30k Arası laptop önerisi

maksimum 30k dostum 1662654510 bende monster düşünüyorum ama bu sogutma konusunda çok fazla şey okudum kararsız kaldım sogutması iyi midir? böyle 1 saat takılıp sonunda alev almamasını istiyorum 1662654704 tulpar v25 e ne dersin 300hz ekran olan model
  18. N

20-30k Arası laptop önerisi

Merhabalar 20-30 k arası oyuncu laptopu arıyorum önerileriniz nelerdir ısınma konusunda problem yaşamayacağım iyi bi laptopa ihtiyacım var
  19. N

İphone Çakma Şarj Aleti

o zaman orjinal adaptör önerileri alabilirmiyim
  20. N

İphone Çakma Şarj Aleti

hepsiburadan üzerinden aldım puanı ve yorumları baya iyiydi klasik 20 w iphone adaptörü yani dandik mi iyi midir? bilemiyorum 2 gündür kullanıyorum 1652909169 hepsiburadan üzerinden aldım aslında klasik iphone 20w adaptörünün aynı görünüşü ama malesef orjinal değil çakması 20w hızlı şarj...
Geri