Arama sonuçları: *

1. F

Pc Toplama Yardım/Tavsiye İstiyorum

o gerçektende iyi geldi gözüme belki bütçem tam belli değil dahada artarsa ekran kartını nvidiaya çeviririm onun dışında indirim kovalamaca
  2. F

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600• Ekran kartı: MSI RTX 5060 Ti SHADOW 2x OC PLUS• Anakart: MSI PRO A620M-B EVO• RAM: Team T-Force (1x16) 16GB 6000MHz CL38• Soğutucu: Ocypus Gamma A40• Depolama: MSI SPATIUM M450 500GB M2• Kasa: MSI FORGE 150A B65• PSU: MSI A650BNL 650W 80+ Bronz...
  3. F

buarada topladığımızda 56.950TL yapıyor
  4. F

aslında nvdiadan çokta bir farkı yok bu ekran kartının 1778625066 ayrıca şuana kadar bulabildiğim en ucuz ssd bu hocam daha ucuzunu göremedim https://www.hepsiburada.com/kingston-snv3s-1000g-6000-4000mb-s-1tb-2280-nvme-ssd-pm-HBC00006TCEUL
  5. F

peki ekran kartıno nvidia yapabilirmiyiz
  6. F

siz ne önerirsiniz peki örnek olarak
  7. F

okadarda bilgisiz değilim açık konuşmak gerekirse 13 yaşındayom ve 8 yaşımdan beri bilgisayarla uğraşıyorum önceki sistemimde 12 gb 3060Ti ve i5 12. nesil vardı yani bu trollük değilde çevreden bildiklerime ve biraz yaptığım araştırmalardan kazandığım bilgilerde yaptım saygılar sevgiler.
  8. F

aynen öyle beyaz diye aldığım parçaların çoğuna bakarsanız zaten çoğu %80 oem paketlerde olan bileşenler siyaha doğru kaymaya başlıyorum yavaş yavaş :D
  9. F

keşkeee 1778623827 OEM paketmi hocam
  10. F

zaten yazın alacağım ozamana kadar güzel bir sistem varmı diye baktım önceki hafta güzel sıvı soğutucu fln görmüştüm o tarz şeyleri ucuza kapatabilirsem daha rahat edeceğimi düşünüyorum
  11. F

bu sistem harbiden iyiymiş kasasını fln akvaryum yaptımmı üstünede 1tb ssd çakıcaksın miss olucak bu 1778623431 yinede saçma sapan sistem almaktan kurtandınız beni hocam teşekkürler elinize emeğinize sağlık <3
  12. F

yaşam şartları hocam :)
  13. F

ayrıca güzel durması için beyaz olsun istiyorum önce bilgisayarım siyahtı ve hiç güzel gözükmüyordu gözüme
  14. F

monitörüm mousem klavyem herşeyim var hatta yazmayı unutmuşum monitörüm 2k bir monitör 1778623191 çoğuna baktım bu tarz şeyler var ve zaten benimde istediğim en max olsun değilde fivem valorant vb oyunları akıcı bir şekilde oynamamı sağlaması için istiyorum
  15. F

hocam nedensizce içimde nvdia dışı bir kart almak gelmiyor ama sebebini bilmiyorum nvdia dışı kart görünce huzursuz oluyorum :) 1778623032 yani çokta zorlamaya gerek yok açıkçası 50k max gibi olabilir diğer şeylerede para kalsın istiyorum
  16. F

bu gayet iyibi sistemmiş fakat akvaryum kasa ve beyaz kurmak istiyorum onun için ne yapabilirim acaba?
  17. F

hmm anladım peki 50k ya fln ne gibi bi sistem toplayabilirim hocam
  18. F

geminiden destek aldım ve bana önerdiği tüm parçaların en ucuzunu bulmaya çalıştım fakat hiç içime sinmedi paradan dolayı
  19. F

Merhaba arkadaşlar ilk defa pc topladım ve geöüniden destek aldım beyaz setup topladım ve içine çok tartışılan 5060 8GB koydum içindeki parçaları ve linklerini aşağıya koyacağım sizden ricam şu parça alınmaz şu parça alınır yada şu parça fiyatına daha iyi olan x parçasını alabilirsin gibi...
Geri