Arama sonuçları: *

1. aatillaa

Yardım Türknet Dns İşe Yaramıyor

cloudflare kullanıyorum bir değişiklik olmamış
  2. aatillaa

🔴 Türknet 🔴 1 Ağustos'ta Zam Geliyor! 🔴

taahhütsüz zaten
  3. aatillaa

🔴 Türknet 🔴 1 Ağustos'ta Zam Geliyor! 🔴

kısa vadeli mantıklı seçenek netspeed, 3 ay sonrası için benim de fikrim yok :D
  4. aatillaa

Bilgisayarımı 1-2 Parça ile Yükseltebilirmiyim?

estağfurullah kusurdan değil sana kolaylık olur diye dedim, ekran alıntı aracı da vardı galiba windows'ta evet kullanım alanlarına göre rahat götürür, 2tb bütçeyi biraz zorlayabilir bu arada
  5. aatillaa

Disklerde belirgin, ciddi bir sorun gözükmüyor. Gemininin dediği şeylerde pek bilgim yok :D Önceliği yine M2'ye ver bence, sistemin genel hız ve performansında hissedilebilir fark olur. Harici olarak windows+shift+s yapıp alan seçerek bir nevi kısmı ss alabilirsin, buranın metin yazma bölümüne...
  6. aatillaa

disklerden olabilir; CrystalDiskInfo veya Hard Disk Sentinel ile disk durumlarına bakıp test ettin mi hiç 1785320274 PSU ve GPU yükseltmesiyle günümüzde ve önümüzdeki senelerde çok rahat o sistemle ilerlersin. Tabii kullandığın alanlara bağlı
  7. aatillaa

Senin durumunda önceliğim M2 SSD olurdu, ileride gpu yükseltmeyi düşünüyorsan beraberinde psu da değişebilirsin
  8. aatillaa

🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli 471 TL

Aldım, ilk defa deniyorum Hani gemiler dalgalarla bi sağa bi sola savrulur ya... öyle hissediyorum 😅 rahatsız edici bir rahatlık
  9. aatillaa

Aras Kargo Kargoyu Kaybetti?

wraith'den gönderici olarak bilgi almalarını istedin mi? Belki şirkettir diye kuracağı baskı ve verecekleri dikkat daha fazla olur
  10. aatillaa

Linux İndiriyor Mu Anlayamıyorum

mint'deki cinnamon DE'sini zorin'in kendisiyle kıyaslıyorsun. Kıstas aldığın şey buysa tabii ki yanlış bilgilendirme Linux'da onlarca masaüstü ortamı seçeneği var (DE). Çoğunun varsayılan arayüzü farklıdır, aynı şekil kaynak kullanımları ve beraberinde getirdiği servisler vs de tıpatıp aynı...
  11. aatillaa

Sistem Alıyorum Uygun Mu ?

Full set olduğu için fiyat piyasaya göre fena sayılmaz, alınabilir. Fakat fiyatı biraz kısabilirsen daha iyi. ekran kartı ve disk en kolay test edilebileceklerden. Sağlıklarına ve derecelerine bak. 4060 furmark testinde hotspot değeri ve genel sıcaklığı, diskin sağlık durumu, monitör ölü...
  12. aatillaa

https://ftp.linux.org.tr/linuxmint/iso/stable/22.3/linuxmint-22.3-cinnamon-64bit.iso anlamadıysan direktmen buradan indir, takıldığın yer olursa konu açıp beni etiketleyebilirsin müsaitsem yardımcı olurum
  13. aatillaa

Mavi Ekran Sacure Boot Hatası Valoranta Giremiyorum

öyleyse fazla uğraşa gerek kalmıyor bios'a girip secure boot alanını düzenlemen gerek: ayarın açık olmasıyla aktif olması farklı şeyler, eğer açık hale getiremiyorsan csm ya da legacy support gibi bir ayar görürsen disable'a ayarla. anakart üreticisine göre değişir ama genelde boot sekmesi...
  14. aatillaa

ss attığın sayfa indirilebilecek dosyaların hash değerlerini kontrol edebilmen için. Dosya indirildikten sonra hash değerlerini karşılaştırıp gerçekten üreticinin paylaştığını mı indirdin kontrol edebiliyorsun. Ek güvenlik ve kontrol için, zorunlu bir şey değil. tarayıcına göre indirilenler...
  15. aatillaa

öyleyse sorun yok secure boot kapalı oynayabilirsin
  16. aatillaa

disk mbr ise ek düzenleme gerekli vanguar secure bootsuz açılmıyor haliyle valo olmaz. düz cs atabilirsin fakat faceit atıyorsan onun hile koruma yazılımı da s.b. gerektiriyor
  17. aatillaa

Evet, formatta öyle oluyor. Senin durumunda formatsız da halledilebilir muhtemelen ama ne kadar sağlıklı olur bilemem
  18. aatillaa

Onarım aracıyla sisteme bootloader'ı tekrar kursan veya sıfırdan format atsan daha sağlıklı olur. Harici olarak bios modu ne diye gözüküyor? Windows aratma yerine sistem bilgisi yaz orada gözükür
  19. aatillaa

PC Hiçbir Şeye Yanıt Vermiyor Yardım

başka bir diskte deneme imkanın var mı
  20. aatillaa

Çözüldü✓ 27 İnc 360 Hz Monitör Önerisi ?

fps derdin yoksa ve çok alt+tab atıyorsan tam ekran pencereli modunda oyna
Geri