Arama sonuçları: *

1. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

7500f alınır mı? sizce fiyat daha düşermi ?
  2. S

🔥İndirim 15-22 Mayıs Her Gün Saat 18.00'da 👀👀 (Peşin Fiyatına 6 Taksite Varan Kampanya)

Ben bundan aldım beyaz sistemim için fiyatıda iyi markada bilindik.Şuan kullandığım psuda thermaltake 650w https://www.itopya.com/thermaltake-toughpower-gt-snow-850w-80-gold-120mm-atx-31-full-moduler-fanli-beyaz-psu_u28319
  3. S

Yardım Msı Mag A850gl Whıte 850w 80+ Gold Alınır mı

Evet bitmiş.
  4. S

Yardım Msı Mag A850gl Whıte 850w 80+ Gold Alınır mı

Bende araştırdım biraz sadece yükte biraz fanın ses yaptığı söyleniyor ama bu fiyata alınır bence
  5. S

4060 Tan Geçilecek Kart Önerisi

hocam işlemci şuan r5 5500 ama değiştiricem 7500f almayı düşünüyorum
  6. S

Şuan ki kartım 8 gb yazmayı unutmuşum. 16 GB geçmeyi düşünüyorum ama dediğiniz gibi 5060 ti çok uçuk fiyatta 5070 16 Gb olsa çok iyi olacaktı.
  7. S

Merhaba Arkadaşlar Şuanda Gigabyte 4060 3x fan ekran kartına sahibim hiç bir şikayetim yok fakat dd5 sisteme geçmek üzereyim ve geçmişken kartıda yükselteyim diyorum. Ama nvdia tarafında rakamlar malum yüksek herkes amd öneriyor ama ben amd istemiyorum. Nvdia taraftarıyım 4060 ti vs süper sıfırı...
  8. S

850w 80+Gold Psu Öneri

Enermaxı sipariş etmiştim siz söleyince iade ettim. Benim attığım kötümü sizce ?
  9. S

Lian Li 011 Vision Compact Kasaya Fan Kontrolcü Önerisi

Teşekkürler 850w işimi görür büyük ihtimalle.
  10. S

850w 80+Gold Psu Öneri

Teşekkür ederim önerileriniz için değerlendireceğim.
  11. S

Peki psu için bunu önerirmisin kasayıda lian li almışken. https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-850w-edge-beyaz-80-gold-tam-moduler-gen5-guc-kaynagi-p-56185?utm_campaign=akakce&v=1.95.2
  12. S

850w 80+Gold Psu Öneri

Merhaba arkadaşlar 850+ Gold PSU önerilerini bekliyorum. Benim hoşuma giden bu oldu, bu güçte daha ucuz var dediğiniz PSU varsa değerlendiririm.İleri dönük psu olursa sevinirim.Kasa beyaz renk tercihim beyaz ama çok iyi fiyatlarda siyah olursa alırım yapacak bişey yok...
  13. S

Evet Q modeller daha iyimiş ama ben geç kaldım bunlardan aldım.O zaman bu ürünü alıyorum. Teşekkür ederim.
  14. S

Teşekkür ederim bilgi için. Benim aldığım fanlar sanırım 3 pin bu üründe 4 pin yazıyor uyumlu olurmu olursa bunu alabilirim. 1778759880 Teşekkür ederim hocam.Fanları aldığım için sadece kontrolcüye ihtiyacım var.
  15. S

Hocam konuyu tam okumadın sanırım, anakart modelimi yazmıştım anakartım Gigabyte A520M k v2. Bu anakaratta rgb kontrolcüsü varmı bilmiyorum. Bu yüzden bana rgb kontrolcümü fan çoklayıcımı ne lazım bilmiyorum sadece fanların hepsini takabilceğim bi parça gerekli olduğunu sanıyorum. Aldığım...
  16. S

Fanları aldım hocam. Ama kasaya nasıl bağlayacağım hepsini çoklayıcı olmadan ?
  17. S

Merhaba arkadaşlar. Lian Li O11 vision compact kasa aldım. Şu anki sistemimde siyah normal kasa vardı sadece camlı görüntü istediğim için akvaryum olarak bu kasayı almak istedim. Kasa fanları olarak 6 avgğd5det düz yana ve alta olacak şekilde 2 adet reverse egzoz olacak şekilde bu fanları aldım...
Geri