Arama sonuçları: *

• Users: Miya
  • Order by date
  1. Miya

Yardım Wraith mi? Beast Marka mı?

Bilgiler için teşekkürler. Sadece reklamlarını çok görüyorum. Başka bir klavyenin reklamını hiç görmedim. Çok da övdükleri için dile getirmek istedim. Razer Blackwidow v3 Pro düşünüyorum. Amacım minimum gecikme süresine ve macro özelliğine sahip bir klavye arıyorum. Fikriniz var mı?
  2. Miya

🔥İndirim Epic Games Mega İndirimler Başladı

Konuyla alakasız ama pfpdeki Oyunbros mu?
  3. Miya

Yardım Wraith mi? Beast Marka mı?

Wraith harici klavye alan görmedim. Çok fazla övülüyor.
  4. Miya

Yeni Sistemimi Test Etmek

Güle güle kullanın.:blobdance:
  5. Miya

Android Uygulamaların İnternetinizi Sömürmesini Engelleyin❌

İhtiyacım olan bir uygulamaydı. Teşekkürler!
  6. Miya

Hangi Linux Dağıtımını Seçmeliyim?

Teşekkürler. Deneyeceğim. 1778850437 Açıkçası terminali minimum bir şekilde kullanmak istiyorum. Yusuf İpek gibi bu konulara hakim kişiler yeni kullanıcılara kesinlikle önermiyor. Ben de kullanmayı düşünmüyorum. Teşekkür ederim.
  7. Miya

Öneri Türknet Modem Önerisi?

Hat değerleri, “Modeminizin servis sağlayıcıdan aldığı sinyalin kalitesini, hızını ve kararlılığını gösteren SNR Margin, Hat Zayıflaması (Attenuation) ve Maksimum Hız gibi teknik parametrelerdir.” Hız değil, modem arayüzünüzde DSL vb. kısmında olan değerlerdir. Ping için QoS ayarını kolay bir...
  8. Miya

Öneri Türknet Modem Önerisi?

Kaç hız alıyorsunuz? Ping önemli mi, gündelik için mi?
  9. Miya

Yeni kullanıcılar için önermiyorlar. O yüzden tercih etmiyorum. Teşekkürler.
  10. Miya

Ayrıntılı bilgiler için teşekkürler. İlk deneyimim olacak. CachyOS veya Fedora düşünüyorum. Aklımda da bu iki dağıtım vardı, önermeniz sevindirdi. İkisini de deneyip hangisi hoşuma giderse onu kullanacağım sanırım. İşlemcim ve 3060 Ti yeterli olur diye düşünüyorum.
  11. Miya

Teşekkürler. Windows boşta bile çok ram yiyor. Silinmeyen uygulamalar, kişileştirmenin kısıtlı olması. Microsoft artık 32 GB ram kullanmamız konusunda uyarı yaptı. Linux'a geçme zamanı geldi benim için.
  12. Miya

Merhaba. Linux'u özellikle oyun oynayacağım için buna göre bir distro önerisi istiyorum. Önce dualboot ile deneyeceğim. Ayrıca League of Legends veya Valorant gibi anti-cheat'e sahip oyunları oynamıyorum. O yüzden bir endişem yok. Şimdiden teşekkürler.
Geri