Arama sonuçları: *

1. L

Bilgisayar, Yks Sürecine Zarar Verir mi?

Yks senesinde telefonu bile tuşluya çeviren arkadaşlarım vardı bazıları çok iyi yaptı bazıları kötü yaptı. Bilgisayar ben oynuyodum ama benim senem karantinaydı ve uyku düzeni denen şey yoktu sabah 6 ya kadar çalışıp uyuyordum bazı geceler 1-2 saat oynardım biraz uzaklaşmak için düşüncelerden...
  2. L

Kariyer Seçimi Ne Yapılmalı?

Merhabalar, lisans son dönemim ee öğrencisiyim ort 3.7 iyi bir üniversitedeyim. Mezun olmak için stajım kaldı onu buldum haftaya başlıyorum. Bir iş teklifi aldım herkesin bildiği o savunma sanayi şirketi fakat Ankarada ve şu ara çok alım olması gözümü korkutuyor. Bir yandan sürekli beraber...
  3. L

Yks Sayısal 25k Sıralama Nasıl Yaparım?

25k yapılır da sen ne istiyosun? Bölüm olarak.
  4. L

❌İndirim Bitti! Waspco Protein Bar - Fındıklı 50gx48ad 1339tl

Kanka ben sana söyleyeyim kombo felan boşver 2 fındıklı 2 hindistan cevizli al onlar güzel zamanında karışık paket almıştım bu markadan.
  5. L

❌İndirim Bitti! Waspco Protein Bar - Fındıklı 50gx48ad 1339tl

Bilgilendirme için teşekkürler ben aldım.
  6. L

1 Yılda Almanca C1 Olur Mu ?

Uluslararası geçerlilik derken? Bölüm ne düşünüyorsun? Türkiyede çoğu üniversitenin uluslararası geçerliliği var. Bu arada bilemem maddi durumun nedir eğer karşılayacaksan tabii Almanya elektronik ve makine için gayet güzel bir ülke erken yaşta alışmak iyi olabilir.
  7. L

1 Yılda Almanca C1 Olur Mu ?

Hocam ben de doktora almanya düşünüyorum şu an yüksek + iş gidicek ben de almancamı geliştirmek istiyorum nerden başlanır nerden çalışılır bilgi almak isterim. Ayrıca lisans olarak Türkiye gayet iyi neden Almanya düşünüyorsun?
  8. L

Spor Salonuna Gidecem Ne Yapmalıyım ?

dostum ben 6 sene body dediğimiz sporu yaptım evet görüntü olarak faydalı fakat artık mobility ve kondisyon çalışıyorum bir süre sonra ağır kaldırcam diyip kendini şekilden şekile sokan tiplerle çevrildi her yer sana tavsiyem temel hareketler üzerine başlaman insanlar doğru squat yapmayı...
  9. L

Ddr4 Sistem Önerisii

Hocam 5060, 9hx, 32gb bir laptopum var aynı zamanda dışarda işlerimi görüyor fakat hem okul hem iş bu laptopta hallediyorum eve gelince de insan bir setup istiyor fakat oynadığım oyunlar çok performans istemiyor ets2, cs arada apex oynuyorum. Ayrıca monitörüm güzel fakat kasa ve psu ne...
  10. L

Ddr4 Sistem Önerisii

Merhaba arkadaşlar elimde gtx1080ti ve vatandan aldığım 32gb ddr4 ram var. Bunun üzerine bütçeyi yormayacak basit oyun ve normal işlerimi halledebileceğim bir kasa kurmak istiyorum. Neler önerirsiniz?
  11. L

Replika ayakkabı site önerisi

ben dripmambadan almıştım geçen sene hala taş gibi.
  12. L

Ayt Matematik Netimi Ne Kadar Arttırabilirim Kalan Sürede, Ne Önerirsiniz?

2021 de girdim ben baya iyi yapmıştım 3d ayt mat denemeleriydi herhalde.. çok şey öğretmişti asla şunu unutma ayt her zaman en önemlisi ve günün en odaklandığı saatte ayt mat çözmeni öneririm ben genelde gece 12-3 arası ayt mat çalışıyodum tabii o sene karantina vardı.
  13. L

Msü De Batırıp Yks De Comeback Atmak Mümkün Mü

2021 de ben de msü 7k yks 3k yapmıştım yani evet msüde aynı şekilde titremeler olmuştu bende kitlenmiştim ama yksde odaklanmıştım
Geri