Arama sonuçları: *

1. Mavileğen

Yardım Sisteme Uygun Monitör-Kulaklık Önerisi

PUBG CS2 öncelikli özellikleri olsun istiyorum kablolu kablosuz fark etmez. Cloud 2 kablolu ayarında bir sey lazim
  2. Mavileğen

Keske oled alabilsem :) Bu monitörü gördüm inceliyorum teşekkür ederim. Hyperx düşünmüyorum. Nova 3ü inceliyorum. Kulak içi düşünmüyorum 1780596397 Arkadaşlar uygun ürün bulamıyorum. Yardım
  3. Mavileğen

Maalesef artmaz.
  4. Mavileğen

Merhaba Dostlar :cool: Çıtır kasamı topladım. 2-3 haftadır bana uygun indirimli ürünler ile topladım. Monitör (15k) ve Kulaklık (5k) önerilerine ihtiyacım var. Mümkünse dual monitör istiyorum. (Dizi film izlerken 4k olsun istiyorum.) Marka takıntım yok iyi model değilse dual. 2k monitör de...
  5. Mavileğen

🔥İndirim Fsp Vita Bd 850w Psu 4317₺

Arkadaşlar ben bu modeli aldım. Güç kaynağı Acaba 5070 7800x3d için benim modelim mi bu modelmi daha iyi olur ?
  6. Mavileğen

Sistem Değerlendirme ve Tavsiye

tıknaz olanlar ben de beğenmiyorum. estetik değil hiç
  7. Mavileğen

güzel kasa. İstanbulda değilim maalesef.
  8. Mavileğen

Ram Konusunda Yardım

Ben de aynı işlemci ile aynı durumdayım. Uygun ram bulamıyorum.
  9. Mavileğen

Sistem topluyorum bir kaç parça kaldı. Öneriye açığım. Kasa ve ram dışında aldıklarım bunlar. Kasa bütçesi 2.5 - 3k Ram ikinci el kovalıyorum bütçe 12-14k [H3 id='BSIZE14pxCOLORrgb219+221+225ISIZE3Gigabyte+RTX+5070+Windforce+OC+SFF+12G+192+Bit+GDDR7+12+GB+Ekran+Kart.SIZEICOLORSIZEB']Gigabyte...
Geri