Arama sonuçları: *

1. Cosmos54

🔥İndirim Gigabyte Gs25f2a 24.5" 1 Ms Full Hd Ips 240 Hz Oyuncu Monitörü | 3299 TL

Sadece siyahta var. Ama biraz büyük led gibi belli oluyor siyahlarda. Film izlemediğimden de çok sorun yapmadım. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. Ama single oyunlarda cidden rahatsız ediyor. O ışık sızmasını gördüğüm gibi iade etmediğime biraz da pişmanım. Monitörü beğendiğimden ve ölü...
  2. Cosmos54

🔥İndirim Gigabyte Gs25f2a 24.5" 1 Ms Full Hd Ips 240 Hz Oyuncu Monitörü | 3299 TL

Güzel monitör uzun süredir kullanıyorum. 5.2k ya Warzone ve Fortnite için almıştım. Benq tn den geçtim. Oyunlarda daha iyi performans aldım. Tabi büyük bir ışık sızması var benim monitörde. Ama sadece siyahlarda belli oluyor. Ama garantisi varken bir şansımı deneyecem. Böyle ucuzdan...
  3. Cosmos54

Kiwi Kfan-7607 350tl Satıcı N11 Değişebilir 18650 Pilli.

Çok basit. Fanlar öyle hassas şeyler değiller. Eski fan bulup direk kesip usb ye bile bağlayabilirsin. Ama düşük volt olduğundan az devirde döner çokta etkili olmaz. O yüzden 9 veya 12volt bir adaptör de işini görür. Bence burada önemli olan eldeki eski fanları ve adaptörleri değerlendirmek. Ben...
  4. Cosmos54

Kiwi Kfan-7607 350tl Satıcı N11 Değişebilir 18650 Pilli.

Bu tip bir sürü almıştım. 4-5 aya bozuluyordu. Sonra kendim eski bir kasa fanından yaptım. Yıllardır kullanıyorum. 9 volt adaptör bağladım(İsteyen 12 de takabilir.) Hem sessiz hem de iyi üflüyor hem de uzun ömürlü.
  5. Cosmos54

🔥İndirim Ryzen 5 5600 Ddr4 İşlemci 5399 TL

Şu işlemciyi 2. el 5k ya sattım. Sonra gidip 4.5k 7500f aldım Hala şaşıyorum. Lanet ram fiyatları tüm piyasayı deli etti.
  6. Cosmos54

İşlemci Soğutucusu Önerisi 1k

Stok fanda dereceyi bırak yüksek dönme hızından çıkan sesten bile kafa patlar. İkinci el bir şeyler bak. Dandik kule soğutucu bile o işlemciyi idare eder.
  7. Cosmos54

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800x3d 12.927tl

Bu kadar çöp başka uygulama görmedim. Aratınca ne aynı satıcı ne işlemci çıkıyor.
Geri