Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Anakart Değişimi Sonrası Mikrofonlar Görünüyor ama Hiçbirinden Ses Gitmiyor

Hocam çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi Armoury Crate’i kurup yeniden başlattım ve sorun çözüldü. Sorun anakart değişiminden sonra başlamıştı. Eski anakart MSI, yeni anakart ASUS TUF serisiydi. Mikrofonlar Windows’ta görünüyordu ama hiçbir şekilde ses almıyordu. Razer Barracuda X mikrofonu...
  2. E

Çözüldü✓ Anakart Değişimi Sonrası Mikrofonlar Görünüyor ama Hiçbirinden Ses Gitmiyor

Akşam eve geçtiğimde tavsiyelerinizi deneyeceğim. Olmazsa son çözüm olarak temiz format atacağım. Teşekkürler ederim tavsiyeleriniz için.
  3. E

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda anakart değişimi yaptım. Eski anakartım MSI idi, yeni anakartım ASUS TUF serisi bir anakart. Anakart değişiminden sonra mikrofon tarafında sorun yaşamaya başladım. Sorun şu şekilde: Windows mikrofon cihazlarını görüyor fakat hiçbir mikrofon ses almıyor. Yani...
  4. 600-700 Watt Arası Psu Alınır (Temiz Arızasız)

Comment by 'emiruths' on the classified ad '600-700 Watt Arası Psu Alınır (Temiz Arızasız)'

Elimde bu var Rampage Rmp-600-80p 600w 80plus Bronz 12cm Fan Aktif Pfç Power. 2 yıl civarı kullandım sistemimi yükselteceğim için 750w'lık power supply'a geçtim. Bu rampage power supply boşa çıktı. Hiçbir sıkıntısı yok içi açılmadı. İlgilenirsen yardımcı olurum. Ürün linki bu...
Geri