Arama sonuçları: *

1. X

Thermalright Burst Assassin 120 Se Montajı Doğru Mu?

Şimdi tamamdır hocam
  2. X

Aşağıya mi takmalıyım fanı Yoksa dik şekilde tutup fanı ramlerin üstünemi takmalıyım?
  3. X

Thermalright Burst Assassin 120 se aldım ve montajı doğrumudur İşlemci:Intel i5 12f Anakart:Gigabyte h610m k ddr4:Kasa Fazeon f2
  4. X

CPU Fan Önerileri İntel

İntel i5 12th nesil işlemcinin stok soğutucusunu değiştirme kararı aldım ve iyi bir fan arıyorum sizce ne almalıyım Anakart:Gigabyte h610m k ddr4 Ram:crucical pro 16g ddr4 Kasa:Fazeon f2
  5. X

Thermal Burst Assassin Anakartıma Sığarmı?

Gidip bir mağazadan almak istiyorum şuanlık
  6. X

Stok soğutucu var bazen çok ısınıyor cpu o yüzden. Alıcak bir yer bulamadım medimarkta fln yok.
  7. X

Tamam ozaman Thermal Burst Assassin SE alıyorum 1780045729 Satan bir mağaza yokmu acaba Bursada
  8. X

Ramlere çarpacak diye biraz telaşım var ama. Tamam ozaman. Bursa içinde satan bir yer varmı acaba mediamarkt vatanda fln yokta.
  9. X

Tamam teşekkürler.
  10. X

Çok alan gözükmüyor ama sistemde bir sıkıntı olmaz değilmi ?
  11. X

Fazeon f2 kasam, anakartım gigabyte H610M k DDR 4, işlemci intel i5 12f , ramlerim ise crucical pro 16gb ddr4
  12. X

Yeni bir cpu soğutucu almaya karar verdim. Thermal Burst Assassin almayı düşünüyorum ama anakartıma sığarmı bilmiyorum. Sizce sığarmı, aşağıda fotoğraf var kalitesi biraz düşük kusura bakmayın. İşlemci i5 12th.
Geri