Arama sonuçları: *

1. Kraxer

50 60 K Oyuncu Laptop Önerisi

merhaba 50k 60k arası rahat 4 5 yıl goturcek mediamarkt teknosa ve hepsiburada(ama satıcı hepsiburada olucak) oyuncu laptopu onerebilirmisiniz bütcem en fazla 65k AAA oyunlar oynancak UE5 kulanılcak sogutması ıyı olan kornık sorunları olmayan kusursuza yakın dıyebileceğim laptop arıyorum
  2. Kraxer

2. El Sistem Parcalar Uyumlulugu

hocam siz psuyu değistirdikten sonra mı bitti yoksa yeni dirver gelip mi bypass edildi
  3. Kraxer

6 7k Mediamarkt Dan Oyuncu Monitor Onerisi

Hocam carsi gibi bisi var babamin yemek parasindan alip oraya aktariyor o yuzden mediamarkt teknosa gibi yerler olmasi lazim Renkleri nasil hocam bir oled hissiyati varmi
  4. Kraxer

Hocam kasa maks 25 e toplayabilirm cok fazla o Hocam simdi gordum 16 gb oldugunu ama bu 6800 watman sorunu cozuldumj ona gore dusunebilirim
  5. Kraxer

Hocam 4060 beni rahat 5 6 yil goturur diye istiyorum dlss le birlikte diger oneriler icin tesekkurler
  6. Kraxer

Boylr bir sistem almayi dusunuyorum parcalar hepsi uyumlu mu parclaar 4 5 yil rahat goturur mu anakart ddr4 ramler ddr4 am4 islemci uyumlu anakart bunlari biliyorum da kucuk ayrintilari bilmiyorum sonradan sorun cikartmasin
  7. Kraxer

6 7k Mediamarkt Dan Oyuncu Monitor Onerisi

Baslikta yazdigim gibi bu kriterlerde monitor alicam renkleri cok guzel olsun hz yuksek olsun ve mediamarkt a gore olsun yeter
  8. Kraxer

650 W Lik Beyaz Psu Onerisi

1500 2000 tl lik beyaz psu onerebilirmisiniz Ben bunu buldum ama tam emin olamadim bu marka alinir mi cok sıkınti cikarir mi diye
  9. Kraxer

2. El 25k Ya 3060 Lı Sistem Alınır mı

evt hocam bende dusundum bunu yerine 4060lı sıstem toplarım daha iyi ztn adam da inidirm yapmadı
  10. Kraxer

2. El 25k Ya 3060 Lı Sistem Alınır mı

böyle birsey buldum bu sıstem alınır mı bu para rtx 4060 sistem toplanıyor ama iyi bir indirim yaparsa almayı dusnuyrum alınmalı mı alınırsa kaç yıl kullanabilrim
  11. Kraxer

6k Ya Alinabilecek 2k Monitor Oneri

genellikle hıkayelı oyunlar ve arada bir valo cs giriyorum onun için alıcam cok arada kladım 1080p yle 2k arasında fark ne kadar cok
  12. Kraxer

hocam önceliğim 2k olması
  13. Kraxer

5 6 k ya 2k 100hz den fazla ips panel monitor onerebilirmisiniz
  14. Kraxer

Msi Mag 244f 23 İnc mi Fazeon X27f181qs mi

Tmm cok bir butcem yok en fazla 6 7 k lik bir monitor ariyorum
  15. Kraxer

Msi Mag 244f 23 İnc mi Fazeon X27f181qs mi

Hangi monitoru almaliyim
  16. Kraxer

25000 TL'ye Alınabilecek En F/P Sistem Önerisi

bunlar daha iyi değil mi ram 2 tnaesi 3500 e getirtcem anakart 1600 e veriyor diye burdan alıcam boylesi daha iyi sanki yine de teşekkür ederim bunlar toplam kasayı 1500 den saydım ve pazarlıklarla 25150 ye denk gelyor
  17. Kraxer

olsun yinede teşekkürler
  18. Kraxer

ikinci el dizilse içindekiler ne olur uzun zamandır araştırıyorum kafam çok karıştı
  19. Kraxer

20-25k bütçeyle yeni nesil oyunları ve yeni cıkacak oyunları oynatcak sistme önerir misiniz?
Geri