Arama sonuçları: *

1. S

Mavi ekran sonrası pc açılmıyor

Anakart yanmış olabilirmi acaba?Çünkü psu bozulsaydı pc ti tekrar açmak istediğimde açılmazdı diye düşünüyorum.
  2. S

PSU nun bozulduğunu kesin olarak anlamamın bir yolu varmı,aklıma kablolarda bi sorun olabileceği geldi ama emin değilim.
  3. S

Sabah pc yi açtım ve oyun oynamaya başladım oyunun ortalarındayken bi anda mavi ekran çıktı ve pc kapandı.Tekrar açtığımda kasa çalıştı fakat görüntü gelmedi.Bende tekrar denedim ama bu sefer kasa çalışmadı.Kasa da güç yok sanırım,bu sorunu nasıl çozebilirim?
  4. S

İşlemcim gereksiz derecede ısınıyor

Korumaya aliyor kendini işlemci.Bi yerlerde mutlaka bi hata falan vardır.
  5. S

İşlemcim gereksiz derecede ısınıyor

Yanlıs montaj gibi bi durum olma ihtimali olabilir.
  6. S

Bu sistem alınır mı ?

Birde ben topladım arkadaşın o fiyata,kasa eklemedim kendi tercihin olarak 600 tl ye kadar psu suz kasa ekliyebilirisn.Ama stok fan yerine başka bi fan al sonradan...
  7. S

Bu sistem alınır mı ?

Ramleri en az 3000mhz olarak alın ve o işlemci darboğaz yapar o karta.Monitorunuzun cozunurlugu nedir?
  8. S

Bi bakarmısınız tavsiyelerinizi bekliyorum

Sanırım render tarzı şeyler için de kullanacaksınız,onu belirtseydiniz öneri yapmazdım o acıdan.
  9. S

Bi bakarmısınız tavsiyelerinizi bekliyorum

O anakartı alıp o işlemciyi özel soğutucu olmadan kullanmamak büyük ayıp bu arada.Onun yerine gidip b450 alın bütçe acın 600tl civarı daha iyi. Bunun gibi. https://www.itopya.com/gigabyte-b450-aorus-pro-amd-b450-am4-soket-ddr4-3200mhz-dvi-hdmi-anakart/ (anakart 1 kere alınacak demissiniz...
  10. S

steam cüzdanındaki parayı karta atma yolu var mı

Hepsini çekemezsin,eşya alıp bynogame de falan satarsın ama o zaman da kayıp olucak parandan.
  11. S

ViewSonic XG2405 vs AOC 24G2U

Hocam 2100 tl bandına çıkabilirseniz para ekleyip kaliteli 2k monitör önerebilirim.Hatta bırakıym ben linkini.Olmaz derseniz de attıklarınızdan aoc u daha ucuz bulabilirisiniz bazi sitelerde oralardan alın...
  12. S

Hikaye Tabanlı Oyun Önerisi

2 nin başlangıcı 1 in sonu nerdeyse diyebilirim,olaylar birbiriyle bağlantılı geçiyor,ve bildiğim kadarıyla save dosyası falan da istiyor(zorunlu değil tabi ama ilk oyunda yaptığınız bazı kararlar oyunun devamını etkilediği için).Sen yine istersen alır denersin 1.oyunu bakarsın hoşuna gitti mi...
  13. S

evinizdeki en garip eşya

Babamın silah şarjörü.Odamda duruyo kendisi.
  14. S

Hikaye Tabanlı Oyun Önerisi

Witcher, 1 mi 2 mi 3 mü ,yada 3 ünü sıra sıra mı,yada çok böyle eski oynanış sevmiyorsanız 2. oyundan başlayabilirsiniz.
  15. S

Kedilere tecavüz eden adam

Mahallenizdeki o arkadaşı meyve tabağı yapıp aranızda polise verin.
  16. S

Aşk mı Para Mı? ...

:')
  17. S

Yardım İslemci fan ayagi nasil çikarilir

O zaman ayağının değiştirilip tekrar yollanmasını talep ediceğim.Benim aldığım stok son olarak gözüküyordu çünkü,olmadı para iadesi ile başka bir yerden almaya çalışacağım.Tesekkur ederim yardımlarınız için.Yine bir kaç gün bilgisayarsız duracağız bakalım. 1596643749 Şu an adam geri aradı beni...
  18. S

Hocam aradım yarın evime bi kurye göndereceklerini söylediler.Bende herhalde yeniden bi fan almak zorunda kalacağım.
  19. S

Önce gittigidiyor dan aldım fakat kargoya verilmeyince bi süre iptal ettim ve siteden sipariş vermeye karar verdim,site bu. https://www.imzabilgisayar.com/ 1596641402 Hocam şöyle bi yazı yazdım fakat kargo firmasını aramam gerekirmi?(yurtiçi kargo)
  20. S

Hocam aradım fakat geri dönüş sağlamadılar,daha önce konuşmuştuk adamla sorular sormuştum,herhalde meşgul.fan ayağı alıp taksam mı acaba diye düşündüm fakat ortada benim bi hatam yok,kargonun üzerinde kırılabilir etiketi de vardı,bıçakla yavaşça açtım birde.
Geri