Arama sonuçları: *

1. C

8 Bit ve 10 Bit Arasında Çok Bir Fark Var mı?

Anladım hocam dediğim gibi HDR kullanmayı pek sevmiyorum oyunlarda da genelde Reshade kullandığım için az çok tatmin ediyor. Asus dışında bu modeller nasıldır alınabilir mi? MSI MAG 274QPF E20 ve AOC Q27G4ZR
  2. C

O da şans işi biraz ya kronik olsa her alan kişide çıkardı ama illa ölü piksel çıkanlar oluyordur. Bir de iade olarak herhangi bir sebep belirttiniz mi eğer bende de çıkarsa ona göre bende iade edebilirim direkt ölü piksel yazınca iade almıyorlar diye biliyorum 1780323231 Monitörün renk...
  3. C

VG27AQL5A aklıma yattı sayılır aslında bu bütçeye göre bir monitörde olabilecek her şey var VESA DisplayHDR 400 bile var ancak HDR kullanmayı sevmediğim için çok da önemli değil. Alacaksam muhtemelen VG27AQL5A veya MSI MAG 274QPF E20 AOC Q27G4ZR Bunlardan birisini alacağım ama Asus olan daha...
  4. C

Daha önce 10 bit kullanmadım TV'de test etmiştim sadece TV'ler zaten Monitörlere göre daha iyi güzel görüntü veriyor o konuda katılıyorum o yüzden de anlamamış olabilirim farkı işte monitörde daha önce 10 bit kullanmadığım için ve TV'de olanlar da illa fark olabilir düşüncesiyle açtım bu konuyu...
  5. C

TV'de 10 bit değerini 8 bite alıyorum ben çok fark görmüyorum mesela kimisi fark yok diyor kimisi büyük fark biraz kişisel ya da kullandığı monitörün panel kalitesinden dolayı farklı görüşler oluyor olabilir bilmiyorum açıkcası
  6. C

8 bit olan hangi modeldi 10 bit hangi model aldınız?
  7. C

Şöyle bir liste yapmıştım önceden vg27aql5a eklemişim 1-2 video izledim kronik ölü piksel sorunundan bahsediyordu bu modelde öyle bir şey var mı?
  8. C

Doğrudur yani 8 bit Milyon 10 bit ise Milyar renk tonu yadığı için sayıların büyüklüğü biraz kafa kurcalıyor ister istemez. Bütçem Maksimum 15 Bin TL 1780318932 Pc'yi TV'ye bağlıyorum bazen TV 10 bit 8 bit'e alıyorum mesela dediğin gibi çok bir fark hissetmiyorum hatta bazen hiçbir fark...
  9. C

Günlük kullanımda ya da oyunda 8 bit ve 10 bit farkını çok anlar mıyım alacağıım monitör 8 bit destekliyor sorun olur mu?
  10. C

1440p Monitör Önerisi

Bütçem maksimum 15 Bin TL renk, parlaklık konusunda beni üzmesin yeter.
Geri