Arama sonuçları: *

1. P

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 26.5" 240hz 0.03ms Qhd Qd-OLED | 19.999 TL

Ben aldım bu monitörü kurdum fena değil gibi sadece kendi özelliklerini denedim ürünün hdr felan gibi. Başka test etmem gerek bir şey oluyormu bu monitörlerde.
  2. P

Rdr2 Satın Alma ve Oyun Deneyimi Hakkında Tavsiyeler

Anladim alıp deneyeceğim. Şimdi gt5 indirim oynayayım dedimde oyun da böyle bi kasma oluyor hani karakter koşarken bi yavaşlayıp donup tekrar düzeliyor vs. Acaba driverlarimı yanlış yükledim nasıl anlarım neden olduğunu.
  3. P

Evet yanlış yazmışım
  4. P

Rdr2 oynamak istiyorum yeni sistem topladım 9070xt li bu oyunu epic games denmi satın alayım 570tl gibi bir fiyatı var. Birde online olarak oynaması da sarıyormu nasıl bir oyundur.
  5. P

Windows Home Etkinleştirme İçin Nereden Lisans Alınır?

Başkasımı kullandi geçersiz diyor :)
  6. P

Konusu videosu varmı bunu nasıl yapacağımıza dair knk
  7. P

Orada 350tl ye denk geliyor dahamı kaliteli oluyor ? 1780339440 Windows 11 home zaten ya sistem iyi knk 9070
  8. P

A Alırım ya uğraşmak istemiyorum teşekkür ederim n11 de 40 tl gösteriyor 1780338522 Aralarında ne gibi bir fark varki yani onu kurmak için uğraşmaya değermi baştan ayarlar vs
  9. P

Beyler yeni sistem aldım da windows etkinleştirmek istiyorum Windows home yüklü geldi nereden almamı önerirsiniz daha önce almadım hiç.
Geri