Arama sonuçları: *

1. DeadPix

2500 Bandında klavye önerisi

sarı siteden almak hiç istemiyorum numpadli de olur numpadsiz de farketmez iyi bir klavye almak istiyorum sadece
  2. DeadPix

2500 Bandında klavye önerisi

Merhaba herkese 2000-2500 tl bütçem var. Blue switch harici klavye önerilerine açığım. Kafamda ajazz ak820pro var ama emin değilim sizce alınır mı?
  3. DeadPix

Mouse ve Kulaklık Önerisi Wireless

Bende de var arkadaşım için soruyorum bende baya memnunum. Mouse olarak ne önerirsiniz? Ayrıca kualklık için eq ayartı yaptın mı hangi ayarlarla kullanıyosun
  4. DeadPix

Mouse ve Kulaklık Önerisi Wireless

Merhaba herkese kulaklık ve mouse önerisi istiyorum ikisi de wireless olacak. Kulaklık için cloud 3 wireless düşünüyorum. Mouseyi palm grip tutuyorum razer basiliks v3 düşündüm ama pilli olduğu için pek ısınamadım açıkçası. Siz ne önerirsiniz bütçe 5000-7000 arası
  5. DeadPix

Yardım Cloud 3 Wireless hakkında.

Merhaba herkese cloud3 aldım herhangi bir eq ayarı yapmam gerekiyor mu. Valorantda ayak seslerini zor alıyorum, silah sesleri biraz daha tiz geliyor önceki kulaklığıma göre. Bir de eq ayarı yaptığım zaman değişmiyor ses. Bilerek en düşüğe aldım bazılarını hiçbir değişiklik olmadı.
  6. DeadPix

1000-1700 Arası Klavye Önerisi

ya maalesef ama sarı siteyi kullanmak istemiyorum. Arkadaşım için soruyorum bende aula f75 çiyim ama ya tr pazarında satılan ürünlerden alacak yada aula f75 in stoğa girmesini bekleyecek. Stoğa girene kadar indirimler biterse diye korkuyo açıkçası
  7. DeadPix

1000-1700 Arası Klavye Önerisi

Merhaba herkese şuan da Türk sitelerinde indirim olduğu için klavye arıyorum. Piyasayı f75 domine etmiş olsa da şuanda stoklarda yok maalesef. Bu bütçeye ne önerirsiniz?
  8. DeadPix

TEMU İndirim kodu var mıdır?

tamamdır teşekkürler.
  9. DeadPix

TEMU İndirim kodu var mıdır?

Merhaba aşağıdaki ürünleri alacağım. Vergiyle fiyatı 1150TL ye geliyor bildiğiniz indirim kuponları var mıdır? Varsa nasıl uygulayacağım?
  10. DeadPix

🔥İndirim Mushkin Vortex 1 TB Gen 4 SSD 2529 TL

arkadaşlar bende Asus tuf x470 plus anakart var. Bununla kullanabilir miyim hiç bilgim yok maalesef. Alınır mı sizce? İleride yeni bilgisayar almayı düşünüyorum yatırımlık gibi olucak aslında. 1732616539 Bu ne oluyor tam olarak açıklayabilirsen sevinirim
  11. DeadPix

Aula f75 keycaps ve şarj ışığı

teşekkürler. Keycapsler hakkında ne düşünüyorsunuz?
  12. DeadPix

Aula f75 keycaps ve şarj ışığı

Merhaba herkese benim eski klavyem rampage idi. O klavyenin keycapslerini taksam klavyede herhangi sıkıntı sorun çıkar mı uzun kullanımda? Ayrıca şarj ışığı sürekli olarak doluyor fullenip kapanmıyor mu yada bu bir sorun mudur?
  13. DeadPix

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

OOOOHH çok teşekkür ederim
  14. DeadPix

dostum hangisi daha sessiz
  15. DeadPix

arkadaşlar bu klavyenin siyah modelini aldım fakat switch hangi renk gelecek bilen var mı eğer blue switchin gelmesini istemiyorum.
  16. DeadPix

4000tl bandında tablet önerisi

Samsung daha iyi. Peki başka öneriniz var mıdır? A9+ a rakip olacak
  17. DeadPix

Bunun yerine xiaomi yada honor alınsa nadıl olur peki 800tl daha verilip. Daha fazla özelliği var sanırım onların 1731333941 Honorpad x9
  18. DeadPix

Merhaba annem için tablet önerisi istiyorum. Genelde bişeyler izlemek için kullanılacak netflix youtube tarzı. Aynı zamanda oyunları da açabilen güncel bir tablet olursa süper olur. Şuan samsung a9 plus önermişler mağazadan. Yardımcı olursanız sevinirim.
  19. DeadPix

AULA F75 MEKANİK KLAVYE Alınır mı? Bu keycapsler çalışır mı?

peki bu keycapsler alınır mı klavyenin kendisinde olan keycapslerin harfi sili değil bu yüzden gece kullanımı için pek uygun görmiyorum açıkçası. Bunlar uyumlu mudur?
  20. DeadPix

AULA F75 MEKANİK KLAVYE Alınır mı? Bu keycapsler çalışır mı?

Bu klavyeyi almak istiyorum link Bu keycapslerle birlikte alınır mı? Yada bu fiyata türkçe keycapsli mekanik klavye alabilir miyim? Önerir misiniz?
Top Bottom