Arama sonuçları: *

• Users: lofi
  • Order by date
  1. L

🔥İndirim Asus Tuf B850m Plus Wıfı 9.155 TL (9.799 TL Olarak Stoklar Güncellendi)

evet sorun 9000 serisi x3d işlemciler ile anakart üreticileri arasındaki uyuşmazlıktan kaynaklanıyor fakat tam olarak kök neden hala bulunamadı. 7000 x3d'ler ilk çıktığında da yine üreticiler ile voltaj konusunda bir uyuşmazlık olmuş(3d-v cache'ler voltaj konusunda daha hassasmış), zaman...
  2. L

🔥İndirim Asus Tuf B850m Plus Wıfı 9.155 TL (9.799 TL Olarak Stoklar Güncellendi)

kardeşim ile aynı kasayı topluyoruz(9800x3d alacak) o gigabyte aorus elite e yöneldi ben bu kartı çok beğendiğim için fiyatı görünce dayanamadım, bir de böyle bir sorunun sonsuza kadar devam edeceğini sanmıyorum ya elbet çözülecektir. kartlarda fiziksel bir sorun olduğu da düşünülmüyordu. onu da...
  3. L

en çok asrockta yaşanmış arkadaşın dediği gibi %70 olsun asus da %15 gibi bir sayıyla ikinci sırada, redditte de direkt bu anakart ile açılmış çok başlık var “another dead 9800x3d on asus b850m plus…” gibi. üzerinden zaman geçtiği için yaşanan olay sayısında azalma var ama asus da amd de kesin...
  4. L

çektim 1 tane kral sağolasın. bayadır bu anakartı takip ediyordum, geçen haftaki indirimden 7800x3d indirmiştim ama belki bir gün işlemci yükseltirsem diye bu 9800x3d yanmalarından dolayı vazgeçmiştim bu anakarttan, msi mortar'a yönelmiştim fiyatının düşmesini bekliyordum. fakat 9k bu kart için...
Geri