Arama sonuçları: *

1. Y

❌İndirim Bitti! Madparfüm N11'de 1000tl'ye 400tl Kupon

Reisim valla modelini adını bilmiyorum ya yanımda değil eve geçince bakıp yazayım
  2. Y

❌İndirim Bitti! Madparfüm N11'de 1000tl'ye 400tl Kupon

Arkadaşlar ben düzenli kullanıyorum. Bazı parfümleri tişörte sıkıyorum öbür gün sabah hala kokusu geliyor. Cacık diyen arkadaş neye göre cacık diyor. Ben çok memnun kaldım. Her ürünü aynı kalitede değildir belki ama bazı ürünleri cidden çok başarılı denendi onaylandı
  3. Y

🔥İndirim North Bayou Nb F80 Profesyonel 17-32 Inch 2026 Ver (Beyaz) 989 TL

Ben beyaz almıştım gelmedi teslimatta sorun diyordu şimdide teslim edilemez yazıyor. İade de etmediler bekliyorum şuan yapmam gereken bişey var mı bilenler yardımcı olabilir mi
  4. Y

❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Arkadaşlar yorumlarınıza dayanarak güzel bi fırsat gibi geldi ve aldım. Ama soru işaretleri var kafamda farklı söylemler mevcut. Umarım iyi çıkar. Herkesin eline emeğine sağlık.
  5. Y

🔥İndirim Metaquartz Aksesuar (Büyük Boy-50*75 Cm)Black Fred Mat Siyah 649 TL

Aldım kanka emeğine sağlık sağol
  6. Y

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

48 lik rami aldım valla en ucuzu 40k fiyat inşallh kazık yememişimdir sjsjs
  7. Y

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

https://amzn.eu/d/06bFnrjK kanka ben iki gün önce bunu aldım illa beyaz olsun diyorsan bilemem tabi
  8. Y

🔥İndirim 16963 TL Crucial 4tb P3 Plus Seris

aldım hocam bundan. cricual o kadar övülünce 2katı fiyatına 2tb ve gen5. marka da msi olunca uygun geldi gözüme niyeyse.
  9. Y

🔥İndirim 16963 TL Crucial 4tb P3 Plus Seris

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-spatium-m571-dlp-pcie-5-0-nvme-m-2-1tb-14500mb-okuma-11000mb-yazma.html#urun-ozellikleri bu ssd de dram var mı arkadaşlar bilen var mı acaba
  10. Y

🔥İndirim Crucial T500 1 Tb Soğutuculu Dramli SSD 6.997 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-spatium-m571-dlp-pcie-5-0-nvme-m-2-1tb-14500mb-okuma-11000mb-yazma.html arkadaşlar pek anlamıyorum ama cricualı övmüşsünüz. bunda dram soğutucu falan yok mu bu hem msi hem gen5 hem 2tb fiyatı da 2 katı ama gen5 sonuçta. alınır mı bu drami soğutucusu falan...
  11. Y

❌İndirim Bitti! Rampage Smx-R44 V2 Rgb Beyaz Gaming Mouse 200 TL

bende aldım 4 taksit de çektirdim ki aylık 50lira 50 lira öderim sjsj
  12. Y

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Exceria Basic 1tb Gen 4 M2 SSD 5.699₺

9 taksit olunca aldım bitane. Bide gen5 güzel bişey düşerse ondan aldım mı tamamdır.
  13. Y

❌İndirim Bitti! MSI Mpg X870e Edge Tı Wıfı Am5 15.889 TL Amazon(9 Taksit)

videolarını izledim gayet güzel bi kart gibi duruyor fiyat da bu segment bi karta göre uygun geldi 9 taksit aldım geçtim , elinize emeğinize paylaşımlarınıza sağlık dostlar
  14. Y

❌İndirim Bitti! Logitech G Astro A50 X Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 13.369,00 ₺

Valla hocam normal bi zamanda 21k verip almaktansa 13.5 verdim aldım. 7.5k ya da maus yada klavye alırım öyle düşününce güzel oluyor sjdjdd
  15. Y

❌İndirim Bitti! Logitech G Astro A50 X Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 13.369,00 ₺

Emeğine sağlık hocam konuyu açan arkadaşın da emeğine sağlık iyiki böyle bi forum var. Herkese teşekkürler. Kaldı klavye maus ve kasa sjdjdd
  16. Y

🔥İndirim MSI Spatıum 2tb Nvme M.2 SSD 9.449,00tl

Alınır mı arkadaşlar
  17. Y

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Arkadaşlar 5070 ti ve 5080 alınır mı hangisi daha iyi olur
  18. Y

❌İndirim Bitti! Dreame L40 Ultra Ce Süpürge 29.999tl

Neydi acaba görsem alırdım burdan birine verirdik aynı paraya.
  19. Y

❌İndirim Bitti! Dreame L40 Ultra Ce Süpürge 29.999tl

Yok hocam şuan bitti o. Akakçe falan göstermez onları. Forumda konusu açılmıştı ordan görüp almıştım .
Geri