Arama sonuçları: *

1. A

Monitör + sistem 160k fikirleriniz nedir

Tek yerden ve elden almak zorundaydık itopyaya gittik 15 gün teslim süresi verdi, vatanda mecbur tek toplandı ileride birkaç değişiklik olacak ama suan için bu şekilde
  2. A

5070ti baktık vatanda inno var zotac var 17.000 tl fiyat farkı vardı, 9070xt daha önce amd de sorun yaşadığı için tercih etmedi 5080 kısmına çıkınca da ekran kartını biz 33.000 e aldık 5080 70.000 tl yani fiyat farkı 36.000 tl 5070 tercihi şuan için 33.000 e mantıklı geldiği için alındı psu...
  3. A

Sistem 120k tuttu dengesiz kısmı size göre nedir bilgilendirirmisin
  4. A

Neye göre çöpe atıyoruz o kısmı da açıklarmısın sistemde işe yaramaz berbat gözüyle baktığınız hangi parçalar 9800x3d mi 2k 480hz oled monitör mü veya 32 gb 6000mhz ram mi
  5. A

O klavye mouse ofis için alındı zaten mevcutta razer set var
  6. A

160 a tek odaklanan arkadaşlar yaklaşık 40k ekstrayı göz önünde bulundurun monitör 37k sadece ayrıca sıfır 5080 toplayabileceğini monitörle birlikte varsa atsın bakabilirim
  7. A

Sistemi yorumlamanızı rica ediyorum vatan bilgisayardan komple set şirkete faturalı sıfır alma sebebimiz %20 kdv kullanımı
  8. A

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

yani olabilir benim haf700 evo daha çok hoşuma gitmişti tabi şuan bu benim haf700 evoda fan ve strimer kablolar eksik onlar varken daha dolu görünüyor
  9. A

Bakayım ama sanmıyorum silmişimdir muhtemel 1760954743 Bu ama ekran kartı da 4080 rog du ben denediğimde ama direk kasa by sadece kart değişmiştik
  10. A

Sebebi yok aslında sistemi dizerken 2 farklı kasada denedim full haliyle rog heliosta bide bu kasada iki setupta full kendine uygundu rog kasada ryujin vesaire full rog şeklinde ikisi arasında bu daha çok hoşuma gitti
  11. A

ŞUAN masa üstünde bi görüntüsü yok elimde benim setupta bu sekıl
  12. A

Sizce full tower kasa alınır mı?

Ben ofis masası aldım büyük ofis masasında kullanıyorum alan geniş olduğu için
  13. A

Arkadaşlar pahalı değmez vesaire yorum yapan arkadaşlar bu zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir konu var şimdi bu tarz büyük bir kasa almak isteyen adamın gözüne hoş görünüyorsa bütçesi varsa deyip değmeyecek kısmı tamamen ona kalmış bir şey sana göre o degmiyor olabilir ama bana göre de...
  14. A

Bende ilk aldığımda 70 e aldım suan sistem 140-145 e geldi üç beş ekleyerek bu iş öyle 3-5 ekleye ekleye bu hale geliypr :)
  15. A

Tek eksi bana göre ağırlık onun dışında her şey on numara bide şöyle bi eksi kısmı var kasayı dikey aparat ve bol fan ile donatmanız gerekiyor maliyet kısmı eksi kısım oluyor
  16. A

Cooler Master HAF 700 fan dizilimi nasıl olmalı?

Takabilirsiniz problem olmuyor
  17. A

Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

Pahalı demek en iyisi demek değildi zaten Ben üç modelini kullandım Çok memnunumdum haf700 evoya geçtiğim için boyut açısından 420mm e geçtim geçmesem gene ryujin devam ede
  18. A

Bu tarz setup ve kasalar için normal bi fiyat 1760879413 Almayı düşünürseniz benim setup haf700 evo bu şekilde tavsiye ederim kasa çok güzel duruyor ama bu kasaların en büyük problemi hem çok büyük hemde dolduğunda çok ağır olması
  19. A

Hazır 5090 rog koymuşsunuz 300-350k sistem komple rog yapsaydınız keşke gördüğüm kadarıyla psu da rog bu sisteme güzel bir x870 rog ve ryujin 4 gidermiş
  20. A

Vallahi yanlışlık yok burası zaten forum insanların bu tarz şeyler paylaşması gayet normal
Geri