Arama sonuçları: *

1. E

Yardım OLED Monitör Tavsiyesi ?

şuanda yetiyor aslında ama ucu ucuna önümüzdeki yıl rtx süper serisi çıktığında bir güncelleme yapmayı düşünüyorum
  2. E

amd r5 7500f rtx 5060ti 8gb ram 16 gb
  3. E

bilgisayarım 4k oyun için çokta uygun değil o yüzden 2k yeterli şuanlık bakalım biraz indirime falan girsede alsam
  4. E

bu gray banding dediğiniz şey tüm oledler için geçerli mi yoksa panelden panele değişiyor mu?
  5. E

Merhabalar, Oled monitör almak istiyorum bir süredir ve çok fazla araştırıyorum hangisini almaya değer nasıl bir oled almak daha iyi olur diye. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27aqwmg-26-5-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1318744879.html Şöyle 4.nesil...
  6. E

Türknet Çöktü Mü? İnternet Erişimi Yok

İstanbul ümraniyede de şuan yok internet bir anda kesildi uygulama açılmıyor internet sitesine giriş yapılmıyor telefonları çalmıyor bile.
  7. Dell 360hz 2k oled monitör aw2725df

Comment by 'EMIRHANAK' on the classified ad 'Dell 360hz 2k oled monitör aw2725df'

cihazı ne kadar süredir kullanıyorsunuz kgf duruyor mu
  8. E

🔥İndirim Kiwi Kfan-7429 Ayarlanabilir Hızlı Kule Tipi Vantilatör 999 TL

performansı nasıl gerçekten odam çok büyük değil çok fazla güçlü birşeyede ihtiyacım yok hafif bir serinlik versin yeterli
  9. E

İkinci El İşlemci Alınır mı?

Merhabalar, bir sistem toplayacağım güncel teknolojilerden oluşan bir sistem istiyorum fakat bütçem çok fazla yok. İşlemci olarak ikinci elde bir ryzen 5 7500f buldum fiyatı 3200 tl sizce alınır mı? https://www.letgo.com/item/amd-ryzen-5-7500-f-iid-1729835920
  10. E

Merhaba Kasamı Acil Olarak Satmak İstiyorum

hocam valla bende kuzene bir bilgisayar toplayacağım ama sistem parçaları baya eski teknoloji şuan 30000 tl etmesi biraz zor anca yanındakilerle belki edebilir sen tek tek satmaya çalış parçaları
  11. E

sistem kaç yıllık durumu nasıl
  12. E

Sistem neydi hocam
Geri