Arama sonuçları: *

1. B

240tl oyuncu kulaklığı

240tl bütçem var trust blizz 450 almayı düşünüyorum daha iyi bir tavsiyeniz var mı?
  2. B

İkinci el hyperx mi yoksa sıfır rampage drop plus mı

Mikrofonun çok iyi olması pek önemli değil zaten benim için ya benim amacım güzel ses kasabilmek
  3. B

Aldıktan sonra yikicam zaten. Yikanmayacak yerleri de silerim ıslak mendil ile
  4. B

400tl bütçem var. 2. El kutusu, faturası ve garantisi olan hyperx cloud 2 mi almalıyım yoksa sıfır rampage drop plus mı?
  5. B

250-300tl oyuncu kulaklığı

Bir şey daha soracağım. Blizz de kulaklığı takınca arkada boşluk kalıyor mu?
  6. B

Blizz mi comfort mu peki
  7. B

Sono da 7.1 yok diye biliyorum
  8. B

Rampage comfort u düşünüyorum fakat trust in yerine daha güzel bir önerin var mı
  9. B

250-300tl arası veya biraz daha az fiyata bir iyuncu kulaklığı almak istiyorum. Sizce hangi kulaklığı almalıyım.(Medusa hariç)
  10. B

300tl oyuncu kulaklığı

300tl ye güzel bir kulaklık almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.(Medusa hariç)
  11. B

250tl oyuncu kulaklığı

300tl ye ne onerirsin
  12. B

250tl oyuncu kulaklığı

200-250tl arası bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce hangi oyuncu kulaklığını almalıyım.
  13. B

Xiaomi wifi pro pingi düşürür mü?

Masaüstü
  14. B

Ona sadece ben bağlanıcam rahat oyun oynayabilir miyim 1597180946 Önerin var mı
  15. B

Peki maxsimum 300tl ye rahat oyun oynayabileceğim bir router veya repeater önerebilir misin
  16. B

Rahat oyun oynayabilir miyim yani?
  17. B

Oyun oynarken sürekli 200 ping civarına çıkıyor. Modem salonda ve ben odam xiaomi wifi pro almayı düşünüyorum. Pingi ortadan kaldırır mı diye merak ettim ve size danışmak istedim.
  18. B

B450 anakart önerisi

Asus tuf b450m-pro iyidir
  19. B

IPS mi VA mı?

Teşekkürler zaten alacağım monitör IPS ti ama yinede bı sorim dedim
Geri