Arama sonuçları: *

• Users: Qwie
  • Order by date
  1. Qwie

Maksiumum 151.000tl'ye Kadar Hazır Sistem Önerisi

Düz monitör gözümü çok yoruyor, zaten göz rahatsızlığım bulunuyor. Curved'de biraz olsun daha rahat ediyorum ve alıştım. Sistem konusunda kesin kararımı vermedim zaten, daha iyisi var ise incelerim.
  2. Qwie

Bu listeden önerdiğiniz var ise değiştirebilirim.
  3. Qwie

Hocam attığım sistem güzel, tam aradığım sistem. Anakartında da 2 adet m2 ssd slotu bulunuyor. Zaten 2tb ssd işimi görücektir. Tek problemim monitör konusu, güncel kullandığım 1920x1080 monitör bu sisteme bayağı aşağı kalacak ama yapacak bir şey yok 2-3 ay idare edicem artık sonra monitör...
  4. Qwie

Yıllardır curved kullanıyorum, zaten monitörü hemen almayacağım. Kasayı aldıktan 2-3 ay sonra alacağım. Yollayabilirsiniz, incelerim. Düz monitör (flat) olmamalı.
  5. Qwie

Merhaba, 151.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi istiyorum. Sistemde monitör de olmalı. Ve monitör CURVED olmalı. Kulaklık, mouse, klavye vb gibi şeylere gerek yok. Kasa ve monitör. Bir de güncel sisteminden geçiş yapacağım için 2 adet M.2 SSD kullanmak istiyorum. Güncelde Kingston Fury Renegade...
  6. Qwie

60.000tl'ye Kadar Ekran Kartı ve Psu Önerisi

PC'yi komple değişme kararı aldım. Karar kıldığım sistem de bu. SSD Olarak güncel sistemimdeki SSD'yi (Kingston Fury Renegade M2 1TB SSD) de buna takacağım. 2 Tane m2 ssd olacak.
  7. Qwie

Son attıklarıma bakaraktan hangi işlemciyi önerirsiniz hocam? Amd olması şartı ile.
  8. Qwie

https://www.maksimumbilgisayar.com/urun/asus-prime-geforce-rtx5070ti-oc-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-prime-rtx5070ti-o16g-ekran-karti?ref=akakce&v=1.68.3...
  9. Qwie

Yardım Audi A3 Vs Audi A4 Hangisi Alınmalı?

A4 Tabikide. Nasıl soru bu? :D
  10. Qwie

Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi masaüstü sistemimi yükseltmek istiyorum. Ekran kartım: Galax RTX 3050 8 GB, işlemci: AMD Ryzen 7 5700X, PSU: FSP Hyper k 600W 80+ Anakart: ASUS Prime B450M-A II. Bütçem 60.000TL. Ekran kartı olarak 2. el almayacağım, sıfır alacağım ve NVIDIA alacağım...
Geri