Arama sonuçları: *

1. Saeyers

🔥İndirim Dell Alienware Aw2725d 27” 1440p 280hz Qd - OLED Monitor 26.125 TL

Peki dediğim renk kalibrasyon işine ne diyorsunuz hocam
  2. Saeyers

Hocam yine de üstteki yazılar da dediğiniz gibi bazı çok can sıkıcı durumlar var qd oled için. Bunlara rağmen al diyorsanız alırım. Bir de bu gigaybyte özelinde renk doğrulukları iyi değil ayar yapılması gerekiyor vs deniliyor. Bu modelde de ayar yapmam gerekir mi
  3. Saeyers

Bahsettiğim model mo27u2 . Amazon da olması ve 9 taksit olması avantajı var benim için ama 4k da olsa qd oled sorunları bir tık can sıkıcı. Tandem woled almak ile bu modeli almak arasın da sürekli gidip geliyorum. Birisinin 4k ve taksit avantajı var diğerinin de (Büyük ihtimal aqmwg modeli)...
  4. Saeyers

Hocam peki dediğiniz 4k modeller de bir kaçında 4. nesil qd oled var bu sorunlar bu nesilde de var mı yoksa biraz daha iyi mi yani 4. nesil woled'e yakın mı en azından
  5. Saeyers

Hangi Monitörü Almalıyım?

Amazon da tekrar satılmasını bekleyecem bende
  6. Saeyers

Helal olsun valla en bilgilimiz bu işleri en çok araştırmış kişi olduğunuz için mecbur size danışıyoruz
  7. Saeyers

Anladım hocam sizi de çok meşgul ettik hakkınızı helal edin
  8. Saeyers

Bakacaz artık hocam. Umarım 9070xt 4k da üzmez olmadı duruma göre ayar kısarız artık
  9. Saeyers

Hocam ziraat kartı varya hepsi burada trendyol felan onlarda olmuyo genellikle ama amazonda oluyor ama
  10. Saeyers

Ben o zaman mo27u2 yi alayım . Yoksa Acdms yi alırım en olmadı tandem woledi alırım Bu arada Amazona tekrar ne zaman gelir acaba mo27u2, onlar peşine 9 taksit yapıyordu
  11. Saeyers

mo27u2 de glossy mi
  12. Saeyers

hocam konudan bağımsız technopatdaki bluerr le aynı kişi misiniz
  13. Saeyers

Bu gündüzleri de belirgin olan bir şey mi yoksa sadece gecenin karanlığında mı belli oluyor
  14. Saeyers

Hocam kendim pek kestiremiyorum hangisinin sorunu az rahatsız eder diye bir türlü işin içinde çıkamıyorum sürekli karar değiştiriyorum o yüzden sadece f/p olayına bakacağım. O yüzden mo27u2 çok cazip geliyo bu paralara çıkcaksam
  15. Saeyers

Bence de zaten 4k varken az fiyat farkına mantıklı olan da o sadece ekran kartı yeter mi düşüncesi var ama her türlü mantıklı ve alacağım yoksa 3. nesil qd oled bakacam. Her halükârda ne alırsam alayım ona göre sorunlarını gömezden gelemeye çalışacağım. Ama alacağım sırada uygun fiyata olup 9...
  16. Saeyers

Genellikle gündüz oluyor ama perde kapalı oluyor çok arada açıyorum özellikle yazın akşam 8 den gece 1 e kadar ışık açık durur sonrası hep karanlık
  17. Saeyers

hocam anladığım kadarıyla woled den uzak durulması gibi bir izleniminiz var ama siyahları da çok iyi gözüküyor be
  18. Saeyers

Hocam 4k yı büyük ihtimalle alacağım ama olmazsa şu https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-oled-xg27acdms-27-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oyuncu-u-fiyati,1113719030.html model de amazon da 9 taksit yapabiliyorum sizce nasıl
  19. Saeyers

Peki hocam, 4K seçenekler arasından çıksa, 4. nesil Tandem WOLED'lere 30K vermeye değer mi, yoksa uygun fiyatlı 3. nesil mi almak gerekir? 2K alacaksan "Bunu almalısın." dediğiniz bir model var mı?
  20. Saeyers

fiyat yakın olmasaydı seçenek haline gelmezdi ama insan bi düşünüyor. Sonuçta 4k kartı değil 9070xt, olsa bile baya bi giriş kalıyor. İleride yetmeme ihtimali var. Bu da beni ileride daha iyi bir ekran kartına sürükleyebilir
Geri