Arama sonuçları: *

1. Saeyers

Yardım Ekran Kartı: 9070xt Nitro+ Kırmızı Nokta Sorunu Yardım

Evet geldi yarın gönderecem
  2. Saeyers

Evet , zaten kartı ilk kez takar takmaz 2 saat içerisinde oldu. Çözülsün de kaç hafta geçtiği önemli değil
  3. Saeyers

şuan iletişime geçtim mail üzerinden . Seri numarası istediler attım. Şimdi gelecek cevabı bekliyorum
  4. Saeyers

inşallah hocam ama hepsiburada beni başka biryere yönlendirdi ben ürün buradan aldım ama . Yönlendirdikleri yer bire bir değşim yapar mı lehime sonuçta
  5. Saeyers

Hocam direkt görüntü gelmese derdim ki pcı soketi ama görüntü sorunsuz geldi sonra büyük kırmızı noktalar ekranın her yerinde çıkınca pc kapattım sonra açmamda vga ışığı yanıyordu . Bence sorun başka yerde olamaz gibi. Şuan ekran kartsız pc gayet çalışıyor gerçi bu seferde w11 kurulamadı...
  6. Saeyers

9800x3d. Onlarda sıkıntı yok görüntüyü zaten ordan aldım
  7. Saeyers

Hocam test edebilceğim bir yer yok . Haklısınız ama maddi sebeplerden dolayı gecikti baya. Dediğim gibi başta test etseydim bile zaten görüntüyü aldım 2 saat içerisinde birden oldu
  8. Saeyers

hocam malesef yok bazı yerlere çok uzaktayım. Bide dediğim gibi ilk başta ekran gelmişti zaten sonradan kırmızı noktalar çıkması ile açılmamaya başladı.
  9. Saeyers

@flyingatm Hocam hepsiburada dan talep oluşturdum red edildi ne yapacam ben Ürünün onarımı için direkt teknik servisle iletişime geçmelisiniz. Teknik servis bilgileri; Endeks Bilişim : +90 216 523 35 70 ile iletişime geçebilirsiniz. Bu mesajı attılar
  10. Saeyers

deneyeyim de olacağını sanmıyorum
  11. Saeyers

hepsi yeni model gigabye x870e elite
  12. Saeyers

Hocam başta açıldı bir süre bıos ekranın da kaldım o sırada flash'a w11 hazırlıyordum sonra bir baktım ki kırmızı noktalar ekranın heryerinde sonra kapattım tekrar açamay gelince açılmadı
  13. Saeyers

sağolun hocam teşekkürler 1790093731 yani tam olarak bilmem deneyecek başka pc yok
  14. Saeyers

hepsini denedim malesef 1790092899 hocam tekrar bi deneyim dedim son bir umut yine olmadı vga ışığı yanıyor 92 gösteriyor debug da
  15. Saeyers

tamamdır hocam sağol inşallah değiştirirler bide tam fotosunu çekemedim bir şey olmaz demi
  16. Saeyers

Malesef öyle oldu korkum da bu tür şeylerdi korktuğum başıma geldi 1790091167 hocam destek talebini nereye açacağım
  17. Saeyers

hocam 10 aylık ama ben ilk defa dün açtım bilgisayarı yavaş yavaş topladığım için
  18. Saeyers

Merhaba arkadaşlar dün yaklaşık 10 aydır toplamaya çalışıtığım pc de sonunda toplayabildim. Dün bilgisayarı kurdum ve çalıştı biosa girdim update yaptım. Bir süre sonra ekranda kırmızı noktalar çıkmaya başladı tüm ekranı kapladı . Bilgisayarı kapatıp açtığımda ekran açılmamaya başladı. Ekran...
Geri